Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΠΕΡΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Η ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Οι κρύσταλλοι έχουν στη μάζα τους συμπυκνωμένη ενέργεια. Φορτίζονται και προγραμματίζονται με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Επηρεάζονται και από τα αντίστοιχα πεδία που δημιουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός. Κάτω από καθορισμένες συνθήκες μετατρέπονται σε ισχυρές πηγές ενέργειας απολύτως ελεγχόμενες για θετική ή αρνητική χρήση. Υπάρχουν κρυσταλλικά πλέγματα στα οποία συντελείται αλλαγή του σχήματος των κρυστάλλων, με αποτέλεσμα τη διαφοροποίηση των ενεργειακών δομών όπως συμβαίνει και στο Πεντελικό μάρμαρο. Όταν κρύσταλλοι βρεθούν μέσα σε ηλεκτρικό πεδίο μετατρέπονται σε πιεζοηλεκτρικούς και αλλάζουν σχήμα. Αποκτούν ασύλληπτες ιδιότητες που βοήθησαν τη σημερινή τεχνολογία στα τεράστια άλματα της, όπως στην κατασκευή των μικροτσίπς στα οποία καταχωρείται τεράστιος αριθμός πληροφοριών.
Οι ορυκτοί κρύσταλλοι, υπάρχουν και τεχνητοί, μας είναι γνωστοί με την μορφή των πολύτιμων λίθων. Μήπως όλοι οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιήθηκαν από τους προγόνους μας είναι τράπεζες πληροφοριών που περιμένουν την αποκρυπτογράφηση τους από την σημερινή επιστήμη; Η αναζήτηση και αποκρυπτογράφηση τους θα δώσει απάντηση στα αινίγματα που μας απασχολούν. Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν τους πολύτιμους λίθους και τις ιδιότητες τους, που ήταν θεραπευτικές αλλά και προστατευτικές του πνεύματος και του σώματος.
Όσοι θέλουν να μάθουν για τις ιδιότητες των σημερινών πολύτιμων λίθων, τους συνιστώ να διαβάσουν τι γνώριζαν οι Έλληνες πριν από 12.000 χρόνια και παλαιότερα, στο βιβλίο «ΟΡΦΙΚΑ» (Ιωαν. Πασσά), το κεφάλαιο «ΠΕΡΙ ΛΙΘΩΝ» ή «ΛΙΘΙΚΑ» στοίχους 167-768). Το βιβλίο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από όλους τους σύγχρονους μελετητές των πολύτιμων λίθων. Ό,τι προσφέρουν τα βότανα στη θεραπεία ασθενειών τα ίδια προσφέρουν και οι λίθοι και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Ποιος έχει δείξει τη χρήση των βοτάνων; Οι Αρχαίοι Έλληνες που τα χρησιμοποιούσαν όπως εμείς τα σημερινά φάρμακα.
Οι πολύτιμοι λίθοι δεν κρύβουν κανένα υπερφυσικό μυστήριο όπως δεν κρύβει και ένας ελάχιστος σπόρος φυτού, που είναι μικροϋπολογιστής και τράπεζα πληροφοριών και φανερώνει την σοφία του Δημιουργού. Πριν παραθέσω τις γνώσεις της σημερινής επιστήμης για τους πολύτιμους λίθους θα παραθέσω τις πληροφορίες των Ορφικών. (βλέπε: Ορφικά «Περί Λίθων» Η Διαθήκη Του Προμηθέα, Γερ. Καλογεράκη, σελ 126, εκδ. Δίον)
Η σημερινή επιστήμη αποδέχεται τις ιδιότητες των πολυτίμων λίθων που αναφέρονται στα Ορφικά, με την διαφορά ότι δεν κατάφερε να εισχωρήσει τόσο, όσο θα έπρεπε, στα μυστικά των κρυστάλλων.
Οι πολύτιμοι λίθοι παρουσιάζουν τα εξής ενδιαφέροντα:
-Η κρυσταλλική δομή τους βοηθά τον γιγαντιαίο πολλαπλασιασμό του φωτός, όταν δε διαρρέονται από ηλεκτρομαγνητισμό, επενεργούν σαν μεγεθυντές ενέργειας, όπως γίνεται και με τις ακτίνες λέιζερ που χρησιμοποιείται το ρουμπίνι για την ενίσχυση της φωτεινής δέσμης.
-Οι κρύσταλλοι, ιδιαίτερα του διαμαντιού, απορροφούν το φως και δεν το αφήνουν να φύγει και η ξαφνική απελευθέρωση του αποδίδει τεράστια ποσότητα ενεργείας. Η απελευθέρωση αυτή γίνεται με αναδιάταξη της κρυσταλλικής δομής που επιτυγχάνεται με λέιζερ, υψηλές πιέσεις, Οργόνη και άλλες μορφές ενέργειας.
- Όση επίδραση έχει στον ανθρώπινο οργανισμό η ακτινοβόληση πέτρας δαχτυλιδιού από διαμάντι, την ίδια μπορεί να προκαλέσει και βραχιόλι χρυσού πλάτους 10 εκατοστών.
Η ενδυμασία του Ιεροφάντη των Μυστηρίων ήταν ίδια με την σημερινή των επισκόπων οι οποίοι οικειοποιήθηκαν την στολή αυτή. Βέβαια οι πολύτιμοι λίθοι της στολής του Ιεροφάντη ήταν μεγαλύτεροι και τοποθετημένοι σε μια καθορισμένη θέση όπου δημιουργούσαν ευεργετικές ακτινοβολήσεις στο σώμα και μάλιστα όταν ενεργοποιούντο οι κρύσταλλοι του Γοργόνειου τότε οι επιδράσεις αυτές ήταν έντονες και ο Ιεροφάντης αποκτούσε μυστικές υπερφυσικές δυνατότητες.
 -Έχω προσωπική εμπειρία από δαχτυλίδι με πέτρα άγνωστη, που άλλαζε χρώματα ανάλογα με την ψυχολογική κατάσταση, χαρά ή λύπη, πυρετό και αρρώστεια, που φανερώνει απόλυτη συνεργασία του κρυστάλλου, τόσο με τον νου του ανθρώπου, όσο και με το μαγνητικό πεδίο του σώματος.
Σήμερα κατασκευάζονται πολύτιμοι λίθοι με τήξη και πήξη των ρευστών κρυστάλλων. Ο Μαρσέλ Βόγελ ερευνητής της μεγάλης εταιρίας υπολογιστών ΙΒΜ είχε παρατηρήσει όταν βρισκόταν μπροστά σε ρευστούς κρυστάλλους και τους κοίταζε επίμονα, ότι οι κρύσταλλοι έπαιρναν το σχήμα της παράστασης που σκεφτόταν εκείνη την στιγμή, ένα δένδρο, ένα πουλί, ένα ζώο.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σελ. 124 – 130, Εκδ. Δίον.
======================================
ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ – ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ
Οι κρύσταλλοι είναι κάτι το ζωντανό που έχει το δικό του τρόπο να εξελίσσεται πνευματικά όπως οι άνθρωποι. Οι κρύσταλλοι αν δεχθούν την ενέργεια του ανθρώπου τότε βοηθούν και αυτόν που τους την δίνει στην δική του εξέλιξη. Αν δεν υπάρχει γύρω τους άνθρωπος που δουλεύει μ’ αυτά τότε κοιμούνται αλλά αν ξυπνήσουν και είναι κλεισμένοι σε μικρό χώρο υποφέρουν.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
Στην αρχή μεταφέρουμε σ’ αυτά τα καλλίτερα αισθήματά μας δηλαδή την καλύτερη ενέργειά μας και ακούμε τι θέλουν να μας πούνε. Οι κρύσταλλοι πολύ εύκολα παραδίδουν την ενέργεια μεταξύ επιπέδων. Μερικοί από αυτούς μπορούν να μεταφέρουν την ψυχή του ανθρώπου σε άλλα επίπεδα (αστρικά) και μερικές φορές σε άλλες μορφές που υπάρχουν και ζουν. Μερικές φορές  μετά από ένα τέτοιο ταξίδι μέσα στον κρύσταλλο υπάρχει ένα σημείο σαν κουκκίδα που περιστρέφεται. Τα κρύσταλλα λειτουργούν παράξενα στο κενό, δηλαδή μπορούν να επικοινωνούν με άλλα κρύσταλλα που υπήρχαν στα χέρια μας πριν τα δώσουμε σε άλλα χέρια. Μερικοί κρύσταλλοι έχουν να κάνουν μια ορισμένη αποστολή και όταν την τελειώσουν φεύγουν, όπως οι άνθρωποι.
Σου εύχομαι να φθάσεις σε υψηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου