Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

Η ενέργεια που εκπέμπει ο ανθρώπινος νους παράγει δονήσεις που δηλώνουν κάθε στιγμή την παρουσία μας στο συμπαντικό νου. Οτιδήποτε κάνουμε λέμε και σκεφτόμαστε εξέρχεται από τον ανθρώπινο νου με τη μοναδική ιδιοσυχνότητα του κάθε ατόμου σαν σκεπτομορφή, η οποία επιστρέφει πίσω σε εμάς. Εάν είναι αρνητική σκέψη, πνίγει ψυχικά το άτομο πομπό και το αρρωσταίνει. Η προσέλκυση του καλού ή του κακού εξαρτάται από το είδος της ενέργειας την οποία εκπέμπουμε και με την οποία ταυτιζόμαστε.
Είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για τη ζωή μας, όπως είμαστε υπεύθυνοι και για τις σκέψεις τα συναισθήματα και τις συνέπειες που προκαλούν αυτά.
Η ακόρεστη επιθυμία και το άγχος για την απόκτηση υλικών αγαθών δημιουργούν κατά κανόνα αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν πολύ ταραγμένες αρνητικές ενεργειακές δονήσεις,  στις οποίες ο συμπαντικός νους δεν μπορεί να ανταποκριθεί θετικά και επιστρέφουν βίαιες στον αποστολέα τον οποίον πνίγουν ψυχικά.
Κάθε άτομο κατέχει μια μορφή συνείδησης και όταν άτομα ομοειδούς συνείδησης ενώνονται, συγχωνεύονται και δημιουργούν ένα ενεργειακό σώμα καθορισμένης παλμικής έντασης. Για παράδειγμα η μαζική προσευχή είναι ένας έντονος παλμός που φθάνει ακαριαία μέχρι τη βάση της δημιουργίας.
Η φωνή είναι κραδασμοί.
Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τη φωνή μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση της μοριακής δομής του σώματός μας. Οι κλαψιάρικες φωνές δημιουργούν πολύ αρνητικές καταστάσεις. Άτομα που μιλάνε με αυτό τον τρόπο σπάνια είναι χωρίς προβλήματα. Ο κακός άνθρωπος έχει επικριτική φωνή και φαίνεται να προσελκύει τη βία.
Όταν ένα άτομο αρχίζει να αλλάζει τον τόνο της φωνής του, αρχίζει να αλλάζει τη ζωή του. Ο συντονισμός με το συμπαντικό νου  που προκαλεί ο ψαλμός, η προφορική προσευχή και η συνειδητή χρήση της φωνής με ηρεμία και αισθήματα αυτοπεποίθησης δίνουν την απαραίτητη θετική φόρτιση στον άνθρωπο.
Γεράσιμος Καλογεράκης «ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ»,  εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου