Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ - Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ

Στο δημοσίευμα «Ο κόσμος μετά την κβαντική μετάβαση - Θεϊκός Κόσμος» της Ρωσίδας βιοφυσικού Βαλεντίνας Μιρόνοβας, αναφέρεται: «Μετά την 21/12/2012 το ηλιακό μας σύστημα διανύει μια περιοχή του σύμπαντος διαφορετικότητας χωροχρόνου, στην οποία όχι μόνο οι χωροχρονικές αλλά και οι βαρυτικές συνθήκες διαφέρουν σημαντικά από την περιοχή που ζούσαμε μέχρι τώρα. Ακόμα βέβαια, δε γνωρίζουμε τις τελικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να ακούσει, να δει και να κατανοήσει όλες τις απόρρητες κοσμικές πληροφορίες που τον αφορούν; Μπήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε σε κάποιον άλλο κόσμο που μας φέρνει πιο κοντά στη συμπαντική πραγματικότητα; Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσου με το συμπαντικό κάλεσμα»;
Όλα αυτά αποτελούν σοβαρά ερωτήματα στα οποία καλείται η επιστήμη να απαντήσει στο άμεσο μέλλον.
Αναφέρει επίσης ότι: «Οι συχνότητες του ηλιακού φωτός έχουν αλλάξει και κατά συνέπεια και οι δονήσεις των οργανικών ενώσεων έχουν αλλάξει. Αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει με οποιοδήποτε τρόπο. Οι οργανισμοί μας εξελίσσονται με το δικό τους ρυθμό που έχει καθορίσει το σύμπαν».
Η θεωρία ότι: «Όλη η ύλη είναι συμπυκνωμένο Φως και ελέγχεται από τον ανθρώπινο νου, που εκπέμπει φως, με αποτέλεσμα να μπορεί να την επηρεάσει», είναι μια επιβεβαίωση όλων των συγχρόνων θεωριών της κβαντοφυσικής αλλά και των Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων.
«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει εξελιχθεί και πολλοί από εμάς άρχισαν να βλέπουν τον πολυδιάστατο κόσμο. Ο κόσμος αυτός από μόνος του, είναι σε υψηλή αρμονική δόνηση με το σύμπαν. Τη δόνηση αυτή την ονομάζουμε τέχνη του σύμπαντος, τέχνη των αλλαγών της συνείδησης και της έμπνευσης»
(Βαλεντίνα Μιρόνοβα).
Ζούμε σε μια εξαιρετικά μοναδική εποχή, ο κόσμος μας, έχει γίνει πολύ διάφανος από ότι ήταν στο παρελθόν. Η αντίληψη μας για τη ζωή σε άλλους πλανήτες προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από εξωτερικές πηγές όπως είναι οι συχνές εμφανίσεις  UFO που επιδιώκουν να προσέξουμε την παρουσία τους.
Το σύμπαν είναι πολύ πιο θαυμαστό, πιο συναρπαστικό, πιο πολύπλοκο, ακατανόητο και πιο εκτεταμένο από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα. Η ανθρωπότητα έχει αντιληφθεί πλέον ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, το οποίο σφύζει από ζωή.
Ίσως χρειάζεται αρκετός καιρός να κατανοήσουμε το μέλλον που έρχεται και ίσως έρχεται νωρίτερα από ότι νομίζουμε και δεν θα έχουμε τον χρόνο να το σκεφτούμε.
Γαλαξίας «Κένταυρος A», επίσης γνωστός ως NGC 5128. 
Αυτός ο γαλαξίας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον 
και διερευνάται μέσω παρατηρήσεων σε όλες 
τις φασματικές περιοχές, από τα ραδιοτηλεσκόπια 
μέσω των υπέρυθρων και των οπτικών μηκών κύματος 
μέχρι τις ακτίνες χ και γ. 
Είναι ένα από τα πιο εκτενώς μελετημένα 
αντικείμενα στον νότιο ουρανό.
Όταν ακούμε τη Φράση «σύγκρουση γαλαξιών», εννοούμε μια συγχώνευση στην οποία δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης ηλιακών συστημάτων ή πλανητών. Άλλωστε σύμφωνα με τους αστρονόμους η πιθανότητα να συγκρουστούν δύο ουράνια σώματα είναι εξαιρετικά μηδαμινή. Όταν ο σπειροειδής γαλαξίας και ο γαλαξίας της Ανδρομέδας θα συγχωνευτούν, τότε θα σχηματίσουν ένα μεγάλο ελλειπτικό γαλαξία, με ένα τρισεκατομμύριο ήλιους περίπου και θα μοιάζει στο σχήμα με τον γαλαξία του Κενταύρου-Α. (Φωτογραφίες υπάρχουν στο διαδίκτυο). Οι επιστήμονες μας λένε ότι όταν θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση θα μπορείς να διαβάζεις εφημερίδα το βράδυ μόνο με το φως των άστρων.
Το διαστημικό τηλεσκόπιο Ηubble έχει καταγράψει πολλές περιπτώσεις σύγκρουσης γαλαξιών (συγχώνευσης), που κατόπιν διαχωρίζονται και πάλι με κάποια ηλιακά συστήματα συν ή πλην, τα οποία επιλέγουν νέα κοσμική θέση στον άλλον γαλαξία. Τα φαινόμενα αυτά επιτρέπουν στους αστρονόμους να προβλέψουν τι θα συμβεί όταν έρθει η ώρα που ο Γαλαξίας μας θα συγχωνευτεί με αυτόν της Ανδρομέδας.
Σήμερα οι επιστήμονες προσπαθούν να κατανοήσουν το μυαλό του Θεού και γιατί η ανθρωπότητα παραμένει αποκομμένη από τους ουρανούς, βυθισμένη στο κοσμικό σκοτάδι, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
[[Η Γαία και ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα, θα ολοκληρώσει το κβαντικό του άλμα και θα ανέλθει σε ανώτερη δονητική βαθμίδα. Επίσης προορίζεται να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλές αστρικές κοινωνίες, οι οποίες σας θα διδάξουν τον καλύτερο τρόπο της νέας ζωής για την εφαρμογή των νόμων του Γαλαξία]].
Υπάρχουν εκείνοι που παρακολουθούν τα κοσμικά γεγονότα κι εκείνοι που δε γνωρίζουν τίποτα για ότι συμβαίνει γύρω τους μετά την 21/12/2012. Έτσι ο κόσμος χωρίστηκε μετά τον χρόνο των κβαντικών αλμάτων σε δύο κατηγορίες, σε όσους γνωρίζουν πως να παρακολουθήσουν τα στάδια της κοσμικής εξέλιξης, για να ενταχτούν στον νέο κόσμο του διαφορετικού επιπέδου συνείδησης, έξω από όλες τις γνωστές αρνητικότητες και σε εκείνους που έχουν επιλέξει μια διαφορετική πορεία, της αδράνειας της αδιαφορίας και του υλισμού.
Από το βιβλίο «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» του Γερ.  Καλογεράκη, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου