Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

Η Μυθολογία είναι η ιστορία των προ της σημερινής γέννησης των Ελλήνων (Αριστοτέλης). Η Ελληνική ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί για να διορθωθεί και να γραφούν τα πραγματικά γεγονότα, της πάνω από 25.000 χρόνια πορείας της Ελληνικής φυλής.
Η επιστήμη έχει διαθέσει δισεκατομμύρια δραχμών για την αναζήτηση του εξωπραγματικού. Οι Ουράνιοι ή Εξωγήινοι ή Ολύμπιοι, βρίσκονται μέσα στις αναζητήσεις.
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι πιο μυστηριώδης απ' ότι μπορούμε να φανταστούμε. Τα κάθε είδους περίεργα φαινόμενα που αδυνατούμε να εξηγήσουμε αποτελούν μέρος του κοσμικού μυστηρίου. Είτε το θέλουμε είτε όχι υπάρχει μια ανεξήγητη πραγματικότητα, που δεν πειθαρχεί στους νόμους της λογικής και των αισθήσεων. Για να την κατανοήσουμε πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας τολμώντας το ταξίδι. Υπάρχει ένας μυστηριώδης κύκλος πιθανοτήτων που δεν μπορεί να ενταχθεί σε καμιά γνωστή επιστημονική περίπτωση και ο χρόνος και η επιστήμη σε κάποια στιγμή θα δώσουν εξήγηση.
Ζούμε σε μια εποχή που το απίθανο, το ασυνήθιστο και αφύσικο γίνονται απτές πραγματικότητες, ενάντια στις αρνήσεις και προκαταλήψεις των καιρών μας.
Εμπνευσμένοι από τη μεγαλοπρέπεια των Θεών και των άστρων, θα επιχειρήσουμε να πετάξουμε στα αστέρια, να φτιάξουμε έναν νέο κόσμο, στον οποίο όλα τα πνευματικά ρεύματα θα συγχωνευθούν και θα δημιουργήσουν μια νέα εικόνα του ανθρώπου.
Οι παλιές εποχές φεύγουν. Τα δεσμά των δογμάτων ξέφτισαν. Σηκώστε τα χέρια για να απαλλαγείτε από αυτά. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να ξεθώριασε η έννοια της αγάπης. Μπορεί να θάμπωσε η έννοια της ελευθερίας. Μπορεί να πλεονάζει το δάκρυ και η δυστυχία. Όσο όμως υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, θα υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα.
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γκρεμίσουμε τους κακούς εαυτούς μας. Να διώξουμε τον πνευματικό γεροντισμό και τη συσσωρευμένη πνευματική μιζέρια των Ελλήνων και να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του Ελληνικού Πνεύματος.
Καιρός να αναστηλώσουμε τα λευκά μάρμαρα μας και να στρέψουμε την ψυχή, το μυαλό και την καρδιά μας προς το ελληνικό παρελθόν.
Να κάνουμε και πάλι τους Δελφούς το κέντρο του κόσμου και τον Παρθενώνα σύμβολο της καθαρής σκέψης.
Ξεκίνησε πάλι η ιερή μυσταγωγία των υποψιασμένων Ελλήνων, η ψυχή τους πάλλεται όπως στο παρελθόν, σ' ένα καθαρά προσωπικό θείο αντάμωμα.
Δύο χιλιάδες χρόνια ιερής δικτατορίας είναι αρκετά. Φθάνει πια.
Οι καιροί είναι περίεργοι. Όσα μοντέλα διοίκησης δοκιμάστηκαν σε νεώτερες εποχές, απέτυχαν, γιατί δεν έμοιαζαν με αυτό της Αρχαίας Ελληνικής κοινωνίας.
Ο νέος μεσαίωνας χτυπά πάλι την πόρτα της Ελλάδας. Εκκολάπτονται νέοι Ελληνοφάγοι.
Την εκδοχή της ουράνιας επέμβασης ίσως κάποιος τη χαρακτηρίσει όνειρο. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν. 
Το να περιμένουμε όμως μοιρολατρικά από τους Ολυμπίους τη σωτηρία, δεν ταιριάζει στο Ελληνικό Πνεύμα και στο Ελληνικό Ήθος.
Έχουμε υποχρέωση ως Έλληνες, να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ιστορίας και να το συνδέσουμε με την απώτατη παράδοση της Ελλάδας [Μυθολογία]. Οφείλουμε να καταρρίψουμε τα ιστορικά ψεύδη.
Ας προσπεράσουμε την πνευματική παρακμή, ας ανυψωθούμε εκεί που η κοσμική μοίρα μας έχει τάξει και καβάλα στον Πήγασο και την Αργώ, λυτρωμένοι από τα παραμύθια, ας ταξιδέψουμε πέρα και πάνω από τ' αστέρια, σ' ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις.
Δεν απαιτούνται μεσίτες και δεκανίκια για να ανοίξουν οι δρόμοι των άστρων και του απείρου. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει μόνος του και να μεταβληθεί σε φωτεινή υπερβατική οντότητα. Στην εποχή μας ο υλισμός οδήγησε τον κόσμο στην παρακμή.
Οι δρόμοι που οδηγούσαν στη γνώση αλλοιώθηκαν από τον χρόνο και οι επιγραφές που έδειχναν την αλήθεια έχουν παραποιηθεί από σκοτεινές δυνάμεις και δείχνουν αντίθετη κατεύθυνση. Η ανθρωπότητα δεν έχει ανάγκη από έναν θεό για να τη σώσει, αλλά από τα γήινα παιδιά της, που θα τη βγάλουν από την κόλαση της αθλιότητας και της δυστυχίας. Στο χέρι μας είναι να διώξουμε τη νύχτα που οδήγησε τον κόσμο μας στο χάος. Στο χέρι μας είναι να βιώσουμε το ευτυχισμένο όνειρο της ελπίδας που ανατέλλει. Ας την υποδεχτούμε σαν πνευματικά όντα.
Ας μη νομίζουμε ότι είμαστε εξελιγμένοι επειδή ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι. Και αν πήγε τι άλλαξε στην ζωή της ανθρωπότητας;
Η ηλεκτρομαγνητική νέφωση, τα πυρηνικά, τα ψυχοτρονικά όπλα, οι ψεκασμοί από αέρος με καρκινογόνες ουσίες, τα τροφικά δηλητήρια κλπ κλπ, συνθέτουν ίσως την τραγικότερη σελίδα της ανθρώπινης ιστορίας.
Σήμερα οι πλούσιες χώρες, σε αντιδιαστολή της παλιάς τους τακτικής να πολεμούν μεταξύ τους, συστήνουν συμμαχίες, οργανισμούς και κοινότητες για την από κοινού ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση κάθε πηγής του πλανήτη, προκαλώντας απελπισία στους αδύναμους και υποανάπτυκτους λαούς και ασφυξία στην ίδια τη φύση.
Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα, τη δίψα και την έλλειψη στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Η δημοκρατία έχει καταλυθεί και άρχισε να ανατέλλει μια μορφή Παγκόσμιας Δημοκρατικής Δικτατορίας.
Η προβολή παρακμιακών προτύπων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωθεί τις κοινωνίες όλο και περισσότερο στον απόλυτο μηδενισμό και το μέσο άνθρωπο στην απομόνωση και στην κατάθλιψη.
Τα προβλήματα που δημιουργούν τα σχέδια των αποστατών, έχουν ως τελικό στόχο την επικράτησή τους πάνω στην κατεστραμμένη ανθρωπότητα. Εμείς οφείλουμε να αντιδράσουμε ως συνειδητοποιημένοι πολίτες.
Ο γαλάζιος πλανήτης μας βαδίζει σε μια νέα κοσμική δοκιμασία που πρέπει να φέρει μια νέα επαναγέννηση.
Η ζωή του ανθρώπου δεν είναι μόνο μια συνάρτηση των κινήσεων των ουρανίων σωμάτων ή της θέλησης του θεού, και αυτός άβουλο θύμα της μοίρας του αφού δεν θα είχε καμία επιλογή για τη ζωή του. Είναι κάτι παραπάνω. Ο άνθρωπος μπορεί να διαμορφώσει μόνος του τη μοίρα του, μπορεί να αλλάξει ακόμη και αυτή τη θέληση του θεού αν κατανοήσει τη θέση που κατέχει στο συμπαντικό γίγνεσθαι. Δυστυχώς δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια. Ο κόσμος που ζούμε είναι παραμορφωμένος, βαδίζει ανάποδα προς τη λογική και την φύση και μας οδηγεί στον παραλογισμό. 
Οι άγιοι επίσκοποι αφάνισαν τον ελληνισμό φυλετικά, εθνικά, πολιτισμικά, πνευματικά και ιστορικά. Οι Έλληνες, σταμάτησαν να σκέφτονται, να στοχάζονται, να δημιουργούν, να συνθέτουν, να φιλοσοφούν και να μεγαλουργούν, γιατί οι άγιοι βάφτιζαν αίρεση κάθε ιδανική και υψηλή σκέψη και την εξαφάνιζαν αμέσως. Καιρός είναι το πνεύμα να επιστρέψει και πάλι στη γενέτειρά του την Ελλάδα. Ας βγούμε από το μαντρί για να το υποδεχτούμε. Το ταξίδι στη νέα πραγματικότητα είναι πολύ συναρπαστικό.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ό,τι σε όλες τις μυθολογίες και όλες τις αρχαίες θρησκείες της γης, ο Σείριος είναι το πιο ιερό άστρο και αναφέρεται με την ονομασία "Πηγή της Ζωής", γιατί από αυτό άρχισε "Το ξεκίνημα της δημιουργίας". Με οδηγούς τα κείμενα των παπύρων, τον Πλάτωνα, τον Πλούταρχο, τα αρχαία ινδικά κείμενα και αυτά των Μάγιας αφουγκραζόμαστε τις συνομιλίες των ιερατείων με τους θεούς, μελετούμε τα πανάρχαια θεολογούμενα τις διδασκαλίες και τις μυήσεις των μυστηρίων, που περίμεναν το πέρασμα του Σείριου για να ανοίξουν την πύλη της κατοικίας των θεών. Ελάτε να βαδίσουμε στην απώτατη ιστορία της ανθρωπότητας, να την αντιπαραβάλλουμε με πανάρχαια κείμενα, να την διασταυρώσουμε με γεγονότα της σημερινής ιστορίας.
Το σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε, είναι μια ακατανόητη σύνθεση κόσμων, ορατών και αοράτων, φωτεινών και σκοτεινών, υλικών και πνευματικών, υπαρκτών και ανύπαρκτων, μια ακατανόητη σύνθεση από αμέτρητες μορφές ζωής σαν τη δική μας αλλά και διαφορετικών, τόσων, που δεν μπορεί να συλλάβει και να κατανοήσει ο ανθρώπινος νους. Το σύμπαν είμαστε εμείς, το σύμπαν το φτιάχνουμε εμείς με τη σκέψη. Το λέει ο Επίκουρος και η σημερινή κβαντοφυσική. Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, στον κόσμο των άστρων και της ουτοπίας μέχρι την πύλη των θεϊκών πεδίων εκεί που κατοικούν οι Ελλάνιοι θεοί.
Τρις γαρ μύριοι είσίν επί χθονί
πουλυβοτείρη Αθάνατοι Ζηνός
φύλακες θνητών ανθρώπων
(Ησίοδος "Έργα και Ημέρες" Στίχοι 248-255)
Υπάρχουν πάνω στη γόνιμη γη
τρεις φορές από δέκα χιλιάδες(30.000)-
Αθάνατοι του Διός φύλακες των θνητών ανθρώπων.
(Ησίοδος "Έργα και Ημέρες" Στίχοι 248-255)
Οι τριάντα χιλιάδες Αθάνατοι του Διός ζουν και υπάρχουν δίπλα μας. Αποτελούν πραγματικότητες ενός άλλου κόσμου που συμβιώνει μαζί μας. Εσείς που τολμάτε να ονειρεύεστε, εσείς που ψάχνετε την ελπίδα, όσοι έχετε το θάρρος να διώξετε τον φόβο από τις τρομαγμένες ψυχές σας, όσοι μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές πύλες των ουρανών που περιμένουν να τις διαβείτε, όσοι πιστεύετε ότι ξημερώνει μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα, η οποία δεν έφθασε στο τέλος της, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Όλα γίνονται στην ώρα τους, όλα έχουν τη σειρά τους, όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε ένα μόλις βήμα πριν το κοσμικό άλμα της ανθρωπότητας, οι ουράνιες κοινωνίες περιμένουν την άφιξή μας, όσο και αν ακούγεται παράξενο και απίστευτα τρελό. Ψάξτε να βρείτε τη δική σας, την προσωπική σας αλήθεια. Είναι τόσο συναρπαστικό το γεγονός, που αξίζει τον κόπο ακόμη και να γελαστείτε.
Ήρθε η ώρα.
Βρισκόμαστε στην τελική επέλαση του «Παγκόσμιου Κράτους»  όπως την βιώνει σήμερα η Ελλάδα. Αν δεν του ανακόψουμε την πορεία, θα συντρίψει κάθε αξία της ζωής και θα επιβάλλει ένα στυγνό καθεστώς, που θα μετατρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε απλούς αριθμούς, όπως αυτών των σκλάβων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αν πιστεύουμε στην ελευθερία, πρέπει να την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια,  για να εξασφαλιστεί το αύριο των παιδιών μας. 
Αποσπάσματα από τα οπισθόφυλλα των βιβλίων του στρατηγού και συγγραφέως κ. Γερ. Καλογεράκη εκδ. Δίον. Όταν θα τελειώσει η ανάγνωση των βιβλίων αυτών, τίποτε δεν θα είναι όπως πριν στη σκέψη του αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου