Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Τα ουράνια ενεργειακά ρεύματα είναι τριών ειδών: κοσμικά, ηλιακά και πλανητικά, υψηλής ή χαμηλής εντάσεως, ανάλογα με τον χρόνο δημιουργίας τους. Τα ρεύματα αυτά είναι κάτι ανάλογο με τους ηλιακούς ανέμους που διατρέχουν το διάστημα και δημιουργούν τις ενεργειακές συνθήκες που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τη ζωή στη γη.
«Τα κοσμικά ρεύματα προέρχονται από το σύμπαν, κυρίως από το κέντρο του γαλαξία, από τον ζωδιακό, τους αστερισμούς και τα νεφελώματα που περιβάλλουν το ηλιακό σας σύστημα. Όταν τα ενεργειακά ρεύματα από διαφορετικές πηγές συναντηθούν, δημιουργούν ενεργειακούς βρόγχους, που συνεχίζουν την πορεία τους σαν ενιαίο σύνολο. Τα ρεύματα ποικίλουν μεταξύ τους, ως προς την προέλευση, την ένταση, τον χρωματισμό και το εύρος, με επικρατέστερα τα μεγάλα γαλάζια ρεύματα της οργόνης [αιθέρα], που είναι για το σύμπαν ότι το αίμα για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και ένα πλήθος πολύχρωμων ρευμάτων, που διαρρέουν το διάστημα και περιλούζουν, άστρα, πλανήτες και οντότητες, υλικές και ενεργειακές. Τα κοσμικά ρεύματα καταλαμβάνουν όλον τον συμπαντικό χώρο και δεν αφήνουν κενό.»
Τα ηλιακά ρεύματα οφείλονται στις διεργασίες του πλάσματος της ηλιακής μάζας, στις ηλιακές κηλίδες, στις ηλεκτρομαγνητικές θύελλες και τους ηλιακούς ανέμους. Είναι ρεύματα κίτρινης προς το κόκκινο απόχρωσης και επηρεάζουν την κίνηση της γης και τη ζωή που υπάρχει πάνω σε αυτή καθώς και στους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Λόγω της γήινης ατμόσφαιρας τα ηλιακά ρεύματα διαφοροποιούνται, εκτονώνεται η ένταση τους και φθάνουν με χαμηλή ένταση στη γη, δρώντας ευεργετικά στους ζωντανούς οργανισμούς. Πολλές φορές όμως, λόγω κλιματολογικών συνθηκών και διατάξεως των άστρων, φθάνουν στη γη εντονότερα και δημιουργούν ακραίες ενεργειακές καταστάσεις, καθώς και πολλά ανεξήγητα φαινόμενα.
Τα ρεύματα αυτά, πολλές φορές υποβοηθούν τις επικοινωνίες με τις ουράνιες οντότητες, ενώ άλλες φορές δυσχεραίνουν τις ασύρματες και δορυφορικές ανθρώπινες επικοινωνίες. Σε πολλά σημεία του πλανήτη, τα κοσμικά, τα ηλιακά και τα γήινα ενεργειακά ρεύματα συναντώνται, ή συγκλίνουν σε βρόγχους ή κόμβους, και δημιουργούν ή ενισχύουν τους διαύλους και τα διάφορα ενεργειακά κέντρα.
Όταν υπάρχουν πολλοί δίαυλοι σε μικρή έκταση όπως οι Δελφοί, η Ακρόπολη των Αθηνών, το Αγιο Όρος και αλλού τότε η περιοχή ονομάζεται ενεργειακό κέντρο.
Τα γήινα ενεργειακά ρεύματα οφείλονται στις διεργασίες του διαπύρου μάγματος στο εσωτερικό της γης, στην κίνηση του πλανήτη γύρω από τον εαυτό του και τον ήλιο.
Τα κοσμικά και ηλιακά ρεύματα, επενεργούν σαν γέφυρα σύνδεσης της γης με τους γειτονικούς πλανήτες, με τον ήλιο και με τα άλλα ηλιακά συστήματα και γαλαξίες. Δεν έχουν σταθερή πορεία και κατεύθυνση, όμως, κατά μυστηριώδη και ανεξήγητο τρόπο, η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την επίδραση πολλών ενεργειακών βρόγχων και ρευμάτων, που την περιλούζουν από πολλές κατευθύνσεις.
Ο υποψιασμένος επισκέπτης μέσα στους ενεργειακούς διαύλους, ανάλογα με το είδος του διαύλου, μπορεί να βιώσει πολλά, ένα, ή και κανένα υπερφυσικό φαινόμενο. Αυτό εξαρτάται από τον δίαυλο, τον χρόνο, την προσπάθεια και την προετοιμασία του ανθρώπου που προσπαθεί να αποκαταστήσει επαφή με τον κόσμο του υπερβατικού.
Γεράσιμος Καλογεράκης Η Υπέρτατη Μύηση σελ.  136 – 140, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου