Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η δονητική ενέργεια κάθε λέξης ενισχύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του εγκεφάλου ο οποίος τα ακούει και πολλαπλασιάζει την έντασή τους, και έτσι φθάνουν ακαριαία στη βάση της δημιουργίας.
Αν στέλνουμε στο σύμπαν χαρά, αγάπη και ευτυχία θα μας την επιστρέψει πίσω όπως θα μας επιστρέψει το φόβο το θυμό τη δυστυχία και όλες τις αρνητικές σκέψεις που εκπέμπουμε.
Ο φόβος και οι αρνητικές σκέψεις μετατρέπονται σε ένα ισχυρό ηλεκτρικό ρεύμα που βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο ο οποίος δίνει λάθος εντολές στα κύτταρα, και αυτά με τη σειρά τους υπολειτουργούν και επιτρέπουν στις αρρώστιες να εκδηλωθούν.
Πίσω από κάθε συναισθηματική εκδήλωση αγάπης θυμού δυστυχίας χαράς μελαγχολίας ευτυχίας, υπάρχει και η πηγή δημιουργίας, που είναι η ανθρώπινη σκέψη.
Ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί κάθε στιγμή της ζωής του να διαμορφώσει το μέλλον του με τα ενεργειακά κύματα που στέλνει στα αντίστοιχα ενεργειακά πεδία στη βάση της δημιουργίας.
Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι να διώχνουμε κάθε αρνητική σκέψη και να σκεφτόμαστε θετικά γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από άπειρες ευκαιρίες. Η αισιοδοξία παράγει θετική ενέργεια που μας βοηθά να συνδεθούμε με το συμπαντικό νου και με τον εαυτό μας σε αντίθεση με την απαισιοδοξία που εκπέμπει αρνητική ενέργεια που βραχυκυκλώνει όλα τα κανάλια επικοινωνίας με το συμπαντικό νου και τις υπερβατικές ενέργειες.
Αρνητική είναι η ενέργεια που παράγει το ανθρώπινο πνεύμα κάνοντας κακές και ρυπαρές σκέψεις οι οποίες στη συνέχεια μετατρέπονται σε αρνητικές σκεπτομορφές.
Οι αρνητικές σκεπτομορφές είναι βαριές και δεν μπορούν να εκτοξευτούν αλλά περιβάλλουν το σώμα αυτού που τις παράγει σαν βαρύ μαύρο σύννεφα περιφέρονται γύρω του και τελικά επικάθονται πάνω του. Όταν καθίσουν πάνω του τον αποσυντονίζουν τελείως κυριεύουν την ψυχή και το πνεύμα του, αρρωσταίνει ψυχικά, γίνεται παράλογος καταστροφικός μια εγκληματική οντότητα.
Σαν γενεσιουργός αιτία των αρνητικών σκεπτομορφών θεωρούνται ο υπέρμετρος υλισμός και η παραγκώνιση του πνεύματος και της ψυχής.
Οι κακές πράξεις προκαλούν αρνητικό συναισθήματα τρόμο δυστυχία πόνο, δάκρυα αγωνία άγχος και αβεβαιότητα όχι μόνο σε αυτόν που τις υφίσταται αλλά πολλές φορές και σε αυτόν που τις κάνει. Ο άνθρωπος κάτω από αυτό τα συναισθήματα εκπέμπει πανίσχυρες συναισθηματικές δονήσεις αρνητικής ενέργειας οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά όλον τον πλανητικό οργανισμό και το συμπαντικό κόσμο. Όλη αυτή η αρνητικότητα εκτοξεύεται στην ατμόσφαιρα και πυκνώνει τους βιομηχανικούς ρύπους οι οποίοι μετατρέπουν τον πλανήτη σε «σκοτεινό αστέρι» που δεν φαίνεται από τους κοσμικούς επισκέπτες.
Τα ψεύτικα παιχνίδια της οικονομικής κρίσης άγγιξαν την ψυχή ολόκληρης της ανθρωπότητας η οποία περιήλθε σε αγχωτική κατάσταση· δεν ζητά τίποτε· αρκείται στο τίποτε επειδή μειώθηκαν τα κέρδη των πλουσίων! Η σημερινή αβεβαιότητα για το μέλλον εκτόξευσε τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενεργείας, που επιδείνωσαν όχι μόνο τη ρύπανση του πλανήτη, αλλά και τον ανθρώπινο ψυχισμό. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να χαρεί και να γελάσει· έγινε μελαγχολικός εριστικός και αδιάφορος για τα πάντα εκπέμποντας συνεχώς αρνητική ενέργεια πέφτοντας έτσι στην παγίδα των εξουσιαστών.
Στην εποχή μας, κυριάρχησαν στον πλανήτη ηγέτες υλιστές πνευματικά σκοτεινοί τύποι. Οι αρνητικές σκεπτομορφές που παράγουν τους αποσυντονίζουν τελείως.
Οι επεμβάσεις των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων πάνω σε κυρίαρχα έθνη με το πρόσχημα της αποκατάστασης της δημοκρατίας, είναι οι μεγαλύτερες πηγές αρνητικής ενεργείας. Έτσι δημιούργησαν πολύ αρνητικά συναισθήματα όχι μόνο στους δοκιμαζομένους λαούς, αλλά και σε όσους λαούς έχουν απομείνει ίχνη ανθρωπιάς.
Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ούτε μπορούν να φανταστούν τι τεράστια δύναμη έχουν οι θετικές σκέψεις τους, με τις οποίες μπορούν να ανατρέψουν όλα τα σχέδια των εξουσιαστών.
Πρέπει, λοιπόν, να αντιδράσουμε κάνοντας θετικές σκέψεις, περιμένοντας πάντα το καλλίτερο για τον εαυτό μας, και αυτό θα έρθει. Ό,τι δίνουμε, αυτό και παίρνουμε. Οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα μας εκπέμπουν πολύ συγκεκριμένα σήματα, τα οποία εκφράζουν τη ζωή μας. Πρέπει πάντα να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ, αν δεν πιστεύουμε σε αυτήν και αν δεν υπάρχει αυτοσεβασμός και αν αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας.
Συγχωρήστε τον εαυτό σας για τα λάθη του, αποδεσμευτείτε από το παρελθόν των κακών αναμνήσεων και τις αρνητικές σκέψεις, ξεκινήστε αισιόδοξα για το μέλλον.
Από το βιβλίο «ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ» Του Γερ. Καλογεράκη, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου