Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ

Αυτά τα μέρη, πέρα από την προφανή έλξη που ασκούν στους ανθρώπους λόγω της αρχαιολογικής τους σημασίας, συνεχίζουν να εκπέμπουν έναν έντονο μαγνητισμό και εσωτερικό ενδιαφέρον, ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά για το εκάστοτε σημείο. Πολλοί αναφέρουν να νιώθουν ευφορία κάθε φορά που επισκέπτονται έναν τέτοιο χώρο, ακόμα και να αισθάνονται ενδυναμωμένοι και πιο ευδιάθετοι από πριν.
Ο λόγος είναι ότι η ίδια τους η αύρα έχει συνδεθεί με την ενέργεια που διατηρείται στον χώρο εδώ και αιώνες, με αποτέλεσμα να «τρέφεται» θετικά από τις δονήσεις του χώρου. Είναι χτισμένα σε κομβικά ενεργειακά σημεία και λειτουργούν σαν ενεργειακοί «στρόβιλοι», εκπέμποντας δυνατές δονήσεις που συνδυάζονται με την αύρα των ανθρώπων στο τώρα. Για αυτό και η επίδραση μίας επίσκεψης σε τέτοιους χώρους μπορεί να είναι πολύ θετική πάνω στον καθένα, ειδικά και αν ο ίδιος τους προσεγγίζει με σεβασμό και θετική διάθεση.
Βάλτε, λοιπόν, στο πρόγραμμα σας να επισκέπτεστε όποτε μπορείτε έναν τέτοιο χώρο, εμπλουτίζοντας όχι μόνο τις γνώσεις σας πάνω στις αρχαιολογική και πολιτισμική σημασία του, αλλά και την αύρα σας με δονήσεις που διατηρούνται δυναμικές μέσα στους αιώνες, μεταδίδοντας θέρμη, αναζωογόνηση και θετικότητα. Βιώστε όχι μόνο την ανάταση του πνεύματος, αλλά και του αυρικού πεδίου κάθε φορά που βρίσκεστε σε αυτούς τους ιερούς χώρους, που πάλλονται με δύναμη αναλλοίωτη στο τώρα. Επωφεληθείτε σε όλα τα επίπεδα από τα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτά τα μέρη!
Πηγή: Γιονίντα Ντρίζα – Jonida Driza (Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Συγγραφέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου