Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Από Gregg Prescott, MS Editor, In5D.com
Τα αντικείμενα φαίνεται να εκπέμπουν κάποιο είδος δυναμικού πεδίου το οποίο εμποδίζει τα διαστημικά σωματίδια να αγγίξουν την επιφάνεια τους, σχεδόν όπως το μαγνητικό πεδίο γύρω από τη γη. Τα αντικείμενα είχαν έρθει τόσο κοντά, ώστε με τα τηλεσκόπιά μας, μπορούσαμε να δούμε τα δομικά χαρακτηριστικά τους σε υψηλή λεπτομέρεια. Είχαν διαμορφωμένο ως ένα τρισδιάστατο σχήματος "L".
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα είχαν εντοπιστεί περίπου 200.000 μίλια πέραν του πλανήτη Άρη. Μόλις έφτασαν σε αυτό το σημείο, σχεδόν ακαριαία, τα αντικείμενα εξαφανίστηκαν από τους φακούς του τηλεσκοπίου μας σαν να είχε ενεργοποιηθεί κάποια ασπίδα αορατότητας.
Για σχεδόν ολόκληρο το έτος του 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό με δυσπιστία. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή τι ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα αντικείμενα θα ήταν τόσο κοντά σε εμάς τώρα και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τα βλέπουμε στον ουρανό τη νύχτα, αν είχαν μείνει ορατά για μας. Δεν ξέραμε αν εξακολουθούσαν να έρχονται ή είχαν εγκαταλείψει το ηλιακό μας σύστημα.
Τα αντικείμενα επανεμφανίστηκαν και είχαν τοποθετηθεί πίσω από το φεγγάρι σε ένα κυκλικό τύπο της ευθυγράμμισης, η οποία τους επέτρεψε να σταθμεύσουν στην πίσω πλευρά του φεγγαριού, προκειμένου να παραμείνουν αόρατα σε παρατηρητές του ουρανού.
Δεν ξέρουμε τι είναι, τι κάνουν ή τι πρόκειται να κάνουν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ήδη διακυμάνσεις στο πεδίο βαρύτητας της Γης και του πεδίου βαρύτητας που συνδέει το φεγγάρι στη Γη.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Σελήνη είναι ένας μεγάλος τεχνητός δορυφόρος, έτσι ώστε η πιθανότητα παραμένει ότι εκείνοι που το τοποθέτησε εδώ έχουν επιστρέψει.
Κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιοι είναι ή γιατί είναι στο φεγγάρι. Μόνο ο χρόνος θα δείξει!
(Η μετάφραση είναι η αυτόματη της google, με κάποιες απαραίτητες διορθώσεις. Ξέρετε τις μεταφράσεις της.)
Το κείμενο είναι απόσπασμα από άρθρο που μπορείτε να δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου