Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ…

Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και αρνούνται να μοιραστούν μαζί μας την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν λόγω της ρύπανσης και των πολέμων στη Γη.
Η δήλωση ήρθε από τα χείλη του πρώην υπουργού Άμυνας του Καναδά Paul Hellyer, ο οποίος θεωρείται ως «ο άνθρωπος που πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον πάνω στη Γη».
Ο Hellyer, που βρισκόταν στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας την τετραετία 1963 – 1967, υπό την κυβέρνηση του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Lester B. Pearson, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια τις πεποιθήσεις τους για τους εξωγήινους το 2005.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, ο 90χρονος σήμερα Hellyer ανέφερε πως υπάρχουν τουλάχιστον 80 είδη εξωγήινων «ορισμένα εκ των οποίων μοιάζουν με τους ανθρώπους και δεν θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά αν περνούσαν ακριβώς δίπλα μας στον δρόμο».
Ο πρώην υπουργός εξηγεί πως στην πλειοψηφία τους οι εξωγήινοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν, αν και υπάρχουν ένα με δυο είδη που δεν είναι τόσο καλά.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Hellyer περιέγραψε έναν κόσμο παρόμοιο με τα σκηνικά του Star Trek και δήλωσε πως υπάρχει μια «συνομοσπονδία εξωγήινων» η οποία απαγορεύει στα μέλη της να αλληλεπιδρούν μαζί μας.
«Δεν πιστεύουν ότι είμαστε καλοί επιστάτες του πλανήτη μας. Αποψιλώνουμε τα δάση μας, μολύνουμε τις λίμνες και τους ποταμούς μας, απορρίπτουμε λύματα στους ωκεανούς και κάνουμε ένα σωρό πράγματα που δεν θα έκαναν οι φροντιστές ενός σπιτιού», τόνισε ο πρώην υπουργός αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους οι εξωγήινοι μας κρατούν σε απόσταση.
Αντίστοιχα αισθήματα προκάλεσε τον Νοέμβριο το νέο βιβλίο του Αμερικανού οικολόγου Δρ. Ellis Silver, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι δεν προέρχονται από τη Γη αλλά μεταφέρθηκαν στον πλανήτη από εξωγήινους πριν 60.000 με 200.000 χρόνια.
Στο βιβλίο του ο Δρ. Silver αποδίδει τους πόνους στην πλάτη στο γεγονός ότι ο άνθρωπος κατάγεται από έναν κόσμο με πολύ χαμηλότερη βαρύτητα, ενώ διευκρινίζει πως καιγόμαστε από τον ήλιο επειδή δεν σχεδιαστήκαμε για να εκτεθούμε στο φως του.
Άλλο ένα παράδειγμα που αναφέρει είναι αυτό του τοκετού, λέγοντας πως τα μωρά έχουν ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια και δυσκολεύουν τη μητέρα στη γέννα, πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα είδη στον πλανήτη.
Επιπλέον, ο Αμερικανός οικολόγος υποστηρίζει πως οι Νεάντερταλ διασταυρώθηκαν με άλλο είδος, πιθανότατα από το Άλφα Κενταύρου, τον πλησιέστερο αστερισμό στο ηλιακό μας σύστημα, σε απόσταση 4,37 ετών φωτός από τον Ήλιο.
Τέλος, εκφράζει την άποψη πως η Γη ενδέχεται να είναι ένας πλανήτης – φυλακή, στον οποίο θα παραμείνουμε μέχρι να συμμορφωθούμε, καθώς είμαστε βίαιο είδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου