Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

Το επίτομο λεξικό «Πρωίας» (εκδ. 1932) γράφει ότι η Ακρόπολη των Αθηνών κατοικείτο πριν το -10.000, με άνθιση του πολιτισμού της γύρω στο -3.500 επί Ερεχθέα.
Τα αριθμητικά στοιχεία του βράχου είναι: Μήκος 330 μέτρα, στην κορυφή 270 μ . μέσο πλάτος 156μ . και ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας 156,20 μ .
Ο βράχος της Ακρόπολης σε παλαιότερες εποχές είχε μεγαλύτερο ύψος. Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα ιερά είναι στην κυριολεξία ισοπεδωμένο για να δεχθεί τα έργα.
«Όλος ο βράχος είναι ισχυρότατος ενεργειακός χώρος, χώρος επικοινωνίας με το διάστημα και πύλη εξόδου σε άλλη διάσταση με επίκεντρο το σημείο τομής των διαγωνίων του Παρθενώνα». Ο βράχος της Ακρόπολης ήταν ισχυρός συσσωρευτής παντοειδούς ενέργειας, θετικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ο ναός μεταβαλλόταν σε πυκνωτή, που τη δέσμευε με το σχήμα, το υλικό κατασκευής και θεμελίωσης. Ο συνδυασμός του πεντελικού μαρμάρου, του πωρόλιθου θεμελίωσης και του ασβεστολιθικού βράχου, δημιουργούσαν πιεζοηλεκτρικά και ηλεκτροστατικά φορτία και αυτά παρήγαγαν μαγνητικό πεδίο, με αποτέλεσμα να έχουμε αδιάκοπη παραγωγή ηλεκτρισμού που συσσωρευόταν στον ναό. Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείτο και για την ενεργοποίηση του Γοργονείου όταν απαιτείτο... (.....)
Από την «Διαθήκη Του Προμηθέα Για Τη Δημιουργία Και Τους Έλληνες», του Γεράσιμου Καλογερακη, Εκδόσεις Δίον.
 σ.σ. Για τους λάτρεις του μη συμβατικού που δεν αρκούνται σε ότι βλέπει το μάτι και ότι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, που χάνονται στην μαγεία της αναζήτησης, του αγνώστου, του ξεχασμένου, του κρυμμένου, του μυστηρίου και του μεταφυσικού. Όμως δεν υπάρχει μεταφυσική. Τα πάντα είναι φυσική. Αυτό που αποκαλούμε μεταφυσική, είναι όσα συμβαίνουν με φυσικούς νόμους που ακόμη δεν έχουμε ανακαλύψει, ή έχουμε «ξεχάσει…» και περιμένουν να τους (ξανά) ανακαλύψουμε. Τα πάντα διέπονται από φυσικούς, συμπαντικούς Νόμους. Γνώσεις που οι δημιουργοί του γήινου πολιτισμού, οι Αρχαίοι Έλληνες, κατείχαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου