Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΑΙΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ!

Στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων μια ομάδα Καναδών επιστημόνων εντόπισε πρόσφατα μια χαμένη πόλη. Κοντά στις ακτές της Κούβας, ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και κάτι που μοιάζει με άγαλμα Σφίγγας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα βυθισμένα κτίσματα ανήκουν στην προκλασική περίοδο της ιστορίας της Καραϊβικής και της Κεντρικής Αμερικής και η αρχαία πόλη θα μπορούσε να κατοικείται από εκπροσώπους πολιτισμού, όμοιου με τους κατοίκους της Τεοτιουακάν (εγκαταλειμμένη πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από την Πόλη του Μεξικού και έχει ηλικία περίπου 2000 ετών).
Η πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια. Τον περασμένο Ιούλιο, Αμερικανοί και Γάλλοι εξερευνητές έκαναν στο βυθό της θάλασσας της Καραϊβικής μια άλλη μνημειώδη ανακάλυψη: Μία μερικώς διαφανή, κρυστάλλινη πυραμίδα, πιθανότατα μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα, στο Κάιρο. Μέχρι τώρα, όμως , δεν έχει εξακριβωθεί η ηλικία και η «καταγωγή» του μυστηριώδους αυτού κτίσματος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ατλας ηταν ο γιος του Ποσειδωνα.Ο Διας κατεστρεψε την ατλαντιδα μεσα σε μια νυχτα.Ειχαν τοτε εμφυλιο οι ΕΛ?
Οι ατλαντες ηθελαν να υποδουλωσουν τη Ελλας μα και αυτοι Ελλην δεν ειναι?Σειριε λυσε την απορεια μου
Γιωργης

Σείριος είπε...

Πρώτα πρώτα μου δίνεται η ευκαιρία να τονίσω τα αυτονόητα, ότι δηλαδή η λέξεις Ελλάς και Έλλην είναι Ελληνικές και κλίνονται.

Είναι απαράδεκτο να λέμε «την Ελλάς» και «οι ‘Ελλην».

Τι καινούρια μόδα είναι αυτή;

Το βλέπω και σε κείμενα αλλά και σε βίντεο στο YouTube, που ενώ κάποιο βίντεο που κατά τα άλλα είναι αξιόλογο μου ‘ρχεται «στους Έλλην» και μου βγαίνει το μάτι…

Για τους Άτλαντες:
Κατοικούσαν και Έλληνες στην Ατλαντίδα, αλλά και στην απέναντι ήπειρο. Όμως από ένα σημείο και μετά την κυριαρχία την είχαν αυτοί που λέμε Άτλαντες. Και κατά την γνώμη μου αλλά και πολλών άλλων, οι Άτλαντες ήταν Κρόνιοι.
Ήταν Κρόνιες δυνάμεις, δηλαδή το αντίπαλον δέος των δυνάμεων του Διός.
Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περί Κρονίων και περί απογόνων τους. Αυτά μπορεί να θεωρηθούν υποκειμενικά διότι δεν ανήκουν στην συμβατική ιστορία και πώς να ανήκουν αφού είναι προκατακλυσμιαία. Αλλά αν περάσουν στην επίσημη ιστορία τότε θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά και πολλά άλλα πράγματα… Επομένως δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Ο καθένας μπορεί να ερευνήσει και να καταλήξει μόνος του.

Θα πω μόνο ότι η Μυθολογία – και το έχω πει πολλές φορές στις αναρτήσεις μου – δίνει κωδικοποιημένες πληροφορίες.

Παράδειγμα: Η μυθολογία λέει ότι ο Ουρανός ήταν πατέρας του Κρόνου και ο Κρόνος πατέρας του Δία. Αλλά και πριν τον Ουρανό έχουμε τον Ωκεανό και πιο πίσω τον Βόρα (προς τιμήν του οποίου το γνωστό και ομώνυμο βουνό που εντελώς υβριστικά πολλοί αποκαλούν σήμερα καιμακ τσαλάν).

Όλοι αυτοί οι θεοί, μας λέει η μυθολογία ότι ήταν πατέρας γιός εγγονός κ.ο.κ.

Στην πραγματικότητα όμως ήταν διαδοχικές καταστάσεις αποστολών και κυριαρχίας. Και σύμφωνα πάντα με την μη συμβατική Ιστορία, οι Κρόνιοι αποστάτησαν.

Νομίζω δεν χρειάζονται άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και για την διορθωση.Το λαθος που εκανα δεν θα ξαναγινει


Γιωργης

Ανώνυμος είπε...

η λεξεις ????και γιατι οχι η λεξης!!!!

Σείριος είπε...

Το δικό μου λάθος είναι στο άρθρο. Και αυτό λόγω κεκτημένης ταχύτητος. Αφού είναι πολλές οι λέξεις το σωστό είναι «οι» λέξεις. Πληθυντικός.

Το δικό σου η λέξης που κολλάει;

Λοιπόν ας αφήσουμε τα δένδρο και ας κοιτάξουμε το δάσος. Δηλαδή την ουσία της ανάρτησης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου