Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DNA

Προκαλεί πάμπολλα ερωτήματα το γεγονός ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν την τεχνογνωσία και τα μέσα να κάνουν λεπτομερή ανάλυση στον κώδικα DNA.
Με θαυμασμό σήμερα, καθώς μελετάμε τα Αρχαία συγγράμματα, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες κωδικοποιημένες πληροφορίες με άρρητες γνώσεις ενός πανάρχαιου και μυστήριου κόσμου, σε αντίθεση με ότι μας έμαθαν στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα εγκυκλοπαιδικά βιβλία.
Ένα εκπληκτικό οπτικοακουστικό από τον Άκρατο Αετό
ΌΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ. Jacqueline de Romilly
ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΤΗΣΗ. ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  U. Wilamowitz

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα και για να το αποκτήσουμε χρειάστηκαν χρόνια πλύσης εγκεφάλου, καταστροφή των αρχείων, γελοιοποίηση των θεών και των θείων των προγόνων μας, παρουσιάζοντας τους ως σάτυρους, ομοφυλόφιλους, τεμπελχανάδες.
Καλή αφύπνιση και καλά Ηλιούγεννα.
Η ανάρτηση είναι καταπληκτική.
Α.

ria είπε...

εξαιρετικό βίντεο απο τον άκρατο αετό, όπως πάντα άλλωστε!

και να θέλει ο έλληνας δεν τον αφήνουν ούτε τα φτερά του να ανοίξει, ούτε τα μυαλά του. τόσα χρόνια σκοταδισμού, μας έκαναν κοντόφθαλμους και μίζερους. μας γαλούχησαν το πίστεψε και μη ερεύνα, όσο και αν προσπαοθούν κάποιοι να μας πείσουν τώρα πίσω πίσω ότι μετά το πίστεψε μπαίνει κόμμα...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου