Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΗΣ NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ

Έχει περάσει στην συνείδηση των ανθρώπων, όταν ακούν κάτι σχετικό με UFO , αυτομάτως να ειρωνεύονται να χασκογελούν να κοροϊδεύουν, και κάθε σχετικό με αυτό το θέμα, να στερείται σοβαρότητας και φυσικά όσοι μιλούν για τέτοια θέματα, χαρακτηρίζονται γραφικοί και φαντασιόπληκτοι. Σε αυτό συνηγορούν και οι διάφοροι τηλεοπτικοί δημαγωγοί που παρασύρουν τις μάζες στις δικές τους απόψεις. Οι άνθρωποι από την άλλη, έχουν το γνωστό χαρακτηριστικό, να μην απορρίπτουν μόνο κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν, αλλά να απορρίπτουν ως ανύπαρκτο και κάτι που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν. Όμως όταν κάποιος απορρίπτει κάτι ως ανύπαρκτο και ταυτοχρόνως το χλευάζει, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα έχει πλήρη άγνοια, ε! αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έξυπνος άνθρωπος. (ο έξυπνος άνθρωπος, όταν δεν ξέρει κάτι, λέει, δεν ξέρω, και τελειώνει εκεί) Είναι η κλασσική αλαζονική συμπεριφορά των αγνωμόνων, που όμως έχουν ισχύ, απλούστατα διότι είναι πολλοί. Τέτοια υπεροπτική αλαζονεία μπορεί να βρει κανείς, από τα καφενεία των πιο απομακρυσμένων χωριών, μέχρι τα ακροατήρια των τηλεαστέρων με πρωταγωνιστή βεβαίως τον τηλεαστέρα. Σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ρωτήθηκε γνωστός ιερέας που συχνάζει στις τηλεοράσεις, αν πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. Η απάντηση που έδωσε ήταν «εγώ πιστεύω σε έναν θεό πατέρα παντοκράτορα». Αυτή η λάθος απάντηση θα ήταν σωστή στην ερώτηση …σε πόσους θεούς πιστεύεται; Με την απάντηση που έδωσε, έδειξε ότι φοβάται υποσυνείδητα πως με την εμφάνιση εξωγήινων καταρρέει το δόγμα που υπηρετεί. Θα μπορούσε να πει ότι, και αν υπάρχουν εξωγήινοι και αυτοί παιδιά του ιδίου θεού είναι. Ξέρει όμως ότι η επιβεβαίωση της ύπαρξης των συμπαντικών αδελφών μας με όλα τα παρελκόμενα θα είναι η αίτια της κατάρρευσης των κοινωνικών επιστημονικών αλλά και των θρησκευτικών δογμάτων. Και θα αναγκαστεί η ανθρωπότητα να ξυπνήσει από τον «ευτυχισμένο» λήθαργο χάνοντας την μοναδικότητα της και τον τίτλο της κορωνίδας της δημιουργίας του σύμπαντος.

Παρακολουθήστε μια συνέντευξη που πήρε ένας δημοσιογράφος από τον αστροναύτη της ΝΑΣΑ Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ, ο οποίος επιβεβαιώνει την πληθώρα πλανητών με ζωή στο σύμπαν, καθώς και τις επισκέψεις τους στην Γη. Επίσης διαψεύδει τα διάφορα σενάρια ότι είναι δήθεν εχθρικοί προς εμάς, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως αν ήταν εχθρικοί θα μας είχαν ήδη εξαφανίσει.
 Προσέξτε την έκπληξη του δημοσιογράφου!!! Είναι η χαρακτηριστική αντίδραση αυτών που προανέφερα. Είναι πασιφανές ότι αν αυτά τα άκουγε από κάποιον απλό άνθρωπο θα αντιδρούσε όπως αντιδρούν οι περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου