Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Leiden στην Ολλανδία μελετώντας δεδομένα της ευρωπαϊκής αποστολής χαρτογράφησης των άστρων του γαλαξία μας Gaia ανακοίνωσε ότι εντόπισε περίπου 30 άστρα που έχουν δραπετεύσει από τους γαλαξίες τους και έχουν φτάσει στον δικό μας. Τα περισσότερα από αυτά τα άστρα κινούνται στις παρυφές του γαλαξία μας, αλλά δύο έχουν εισέλθει σε αυτόν και τον διασχίζουν με ταχύτητες που υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 2,5 εκ. χλμ/ώρα. Οπως είναι ευνόητο η ανακάλυψη θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της λειτουργίας και συμπεριφοράς των άστρων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο αυτό έχει εντοπισθεί και στον δικό μας γαλαξία. Περίπου 40 άστρα που βρίσκονταν κοντά στην μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία έχουν μετατραπεί σε δραπέτες. Τα άστρα αυτά έχουν φύγει την περιοχή στην οποία βρίσκονταν διασχίζοντας με ταχύτητα τον γαλαξία τον οποίο πιθανότατα θα εγκαταλείψουν κάποια στιγμή.
Σχόλιο σελίδας
Σείριος: Μόλις διάβασα το παραπάνω δημοσίευμα στα Νέα, αυτομάτως έκανα τον συνειρμό. Μια σκέψη την οποία θέλω να μεταφέρω σε εσάς τα «…αστρόπαιδα», που ασχολείστε με τα θέματα αυτά και σας ενδιαφέρει.
Με την διαπίστωση των ερευνητών του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας που αναφέρεται στο παραπάνω δημοσίευμα, φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα όσα αναφέρονται στα δύο τελευταία βιβλία του Γερ. Καλογεράκη, «Το Κάλεσμα των Άστρων» και «Ο θεϊκός άνθρωπος», εκδ. Δίον.
Περιληπτικά από τα οπισθόφυλλα των βιβλίων: «Μετά την 21.12.2012, η Γη, το Ηλιακό σύστημα και ο σπειροειδής Γαλαξίας πραγματοποίησαν, κβαντικό άλμα, δημιουργώντας έναν μεγάλο αριθμό κοσμικών μεταβολών.
Αλλάξαμε θέση στον ουρανό 1.300.000 έτη φωτός μακριά, δηλαδή σε απόσταση 12.299.040.000.000.000.000 χιλιομέτρων, διαφοροποιώντας άμεσα και δραστικά την εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα, για το Σύμπαν.
Οι αστρονόμοι απόρησαν γιατί καμιά άλλη φορά δεν είδαν ένα τόσο εκτεταμένο φωτοστέφανο, όσο της Ανδρομέδας και αιφνιδιάστηκαν τελείως όταν διαπίστωσαν ότι ήταν σε επαφή με τον δικό μας γαλαξία.
Πως έγινε αυτή η ανεξήγητη προσέγγιση, αν όχι λόγω του γιγαντιαίου κβαντικού άλματος των 1.300.000 ετών φωτός του δικού μας γαλαξία;»
Αυτά και άλλα πολλά θαυμαστά (αλλά και για τις οργανικές διαφοροποιήσεις στο ανθρώπινο σώμα και σε όλα τα έμβια όντα), λόγω του κβαντικού άλματος του γαλαξία, στα βιβλία που προανέφερα, τα οποία δίνουν απαντήσεις σε φαινόμενα όπως αυτό του παραπάνω δημοσιεύματος.
Μαζί με το άλμα του Ηλιακού μας συστήματος, έχει φτάσει και η αφύπνιση έτη φωτός μακριά, εκεί όπου οι κάθε είδους δογματικές αντιλήψεις του παρελθόντος, δεν μπορούν να την αγγίξουν.
Ο άνθρωπος ανάλογα με την πνευματική, την ποιοτική και την μυητική του διαβάθμιση, είναι ελεύθερος ή να ακολουθήσει τις συμπαντικές εξελίξεις, ή να παραμείνει προσκολλημένος στα δογματικά στερεότυπα του παρελθόντος και στην ύλη.…
Οι γνωρίζοντες, κατανοούν και ο νοών νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου