Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΤΟ «ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ» ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Σήμερα συντελείται μια επιστημονική κοσμογονία και δεν ακούγεται τίποτε. Η επιστήμη προσπέρασε τη φαντασία, η αστρονομία με τα διαστημικά και γήινα τηλεσκόπιά της σαρώνει τους ουρανούς και ανακάλυψε χιλιάδες εξωπλανήτες σαν τη γη. Οι κβαντοφυσικοί μιλούν για το «Κβαντικό άλμα» του ηλιακού μας συστήματος και προτείνουν την «Κβαντική Κοσμογονία». Οι κβαντικοί επιστήμονες διέσπασαν το αδιάσπαστο υποατομικό σωματίδιο και συνέλαβαν τα βαρυτικά κύματα από το αχανές σύμπαν. Τα άλματα της νέας επιστημονικής πραγματικότητας ξεπερνούν και την πιο τολμηρή επιστημονική φαντασία.
Μετά την καταλυτική ημερομηνία της 21.12.2012 και από συμπαντική νομοτέλεια, η Γη, το ηλιακό μας σύστημα και ο σπειροειδής γαλαξίας μας, πραγματοποίησαν «κβαντικό άλμα» με ακαριαία μετάβαση έξω από τον χωροχρόνο, σε άλλη κοσμική θέση και σε άλλο ενεργειακό επίπεδο. Ένεκα του φαινομένου αυτού συντελέστηκαν και συνεχίζονται να συντελούνται κοσμικές αλλαγές, στον ανθρώπινο οργανισμό, στη Γη, στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία μας.
Σύμφωνα με επιστημονικές διαπιστώσεις, οι κοσμικές αλλαγές υποβοηθούν τη δημιουργία μιας νέας πνευματικής πραγματικότητας και μιας αλλαγής του τρόπου σκέψεως της ανθρωπότητας.
Το «Κβαντικό άλμα» ή «Κβαντική μετάβαση» που αναφέρεται πολλές φορές στο βιβλίο μου, είναι το φαινόμενο του ατόμου του υδρογόνου, κατά το οποίο το ηλεκτρόνιο κινούμενο σε τροχιά γύρω από τον πυρήνα, αν απορροφήσει επί πλέον ενέργεια ή χάσει ενέργεια, κινείται ακαριαία προς την υψηλότερη ή τη χαμηλότερη τροχιά (στοιβάδα). Και στις δύο περιπτώσεις δεν κινείται μέσα στο χωροχρόνο όπως τα συνηθισμένα αντικείμενα, αλλά ξεπερνά κατά πολύ την ταχύτητα του φωτός, εξαφανίζεται από τη θέση του και εμφανίζεται σε μια νέα θέση, χωρίς να περάσει μέσα από τον άδειο χώρο, δηλαδή «διακτινίζεται».
Σαν να μη έφτανε αυτό, η κβαντική θεωρία μας λέει ότι αυτό συμβαίνει εντελώς τυχαία. Τα ηλεκτρόνια μπορούν να αλλάζουν θέση και να ανακατατάσσονται, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.
Το κβαντικό άλμα ισχύει για τα άτομα όλων των στοιχείων. Το άτομο του υδρογόνου είναι το πιο απλό και έχει μόνο ένα ηλεκτρόνιο.
Ακριβώς την ίδια κίνηση του ηλεκτρονίου
πραγματοποίησε η Γη προς τον ήλιο,
ο ήλιος προς τον γαλαξία
και ο γαλαξίας προς το κέντρο του τοπικού σμήνους γαλαξιών,
με αποτέλεσμα να αλλάξουμε επίπεδο ενέργειας και να βρισκόμαστε σε μια νέα ενεργειακή κατάσταση.
Ο πυρήνας και το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου, στην υλική τους έκφραση καταλαμβάνουν το Ο, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ1% του χώρου ενώ το 99, 99999999999% του ατόμου είναι κενός χώρος. Αν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, είναι το άτομο σε μεγέθυνση και στη σέντρα βάλουμε την μπάλα (πυρήνας), το ηλεκτρόνιο έχει το μέγεθος φακής και κινείται στην τελευταία σειρά κερκίδων του γηπέδου που ονομάζεται εξωτερική στοιβάδα, ενώ η περίμετρος του αγωνιστικού χώρου είναι η εσωτερική στοιβάδα. Οι ενδιάμεσες σειρές είναι αντίστοιχες στοιβάδες. [Μειώθηκε η ακτίνα του πρωτονίου του πυρήνα του ατόμου του υδρογόνου. Τις μεταβολές που προκάλεσε στην φύση, σε όλους τους οργανισμούς και στο DNA του ανθρώπου, αυτό το φαινόμενο του υδρογόνου, θα δούμε σε επόμενη ανάρτηση.]
Η κβαντική βεβαιότητα ότι οι ανθρώπινες πράξεις και σκέψεις οικοδομούν έναν διαφορετικό κόσμο, που θα είναι πιο κοντά στον άνθρωπο και στους ουρανούς, μας καθιστά υπεύθυνους για τις σκέψεις και τις πράξεις μας.
Η ανθρωπότητα άρχισε να υποψιάζεται ότι έχει άπειρες δυνατότητες άμυνας, παρά το γεγονός ότι υποβάλλεται σε παθητική στάση, ώστε να μην μπορεί να αποφασίσει αυτή για το μέλλον της. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για τους εαυτούς μας και όχι να δίνουμε το δικαίωμα να σκέφτονται άλλοι εις βάρος μας χωρίς να δίνουν λόγο των πράξεών τους.
Θα παραμείνουμε στο μαντρί της επιβαλλόμενης σκέψης ή θα ελευθερωθούμε σπάζοντας τα πνευματικά δεσμά για να πετάξουμε προς την ελευθερία και την αλήθεια, όπως επιβάλλει η συμπαντική νομοτέλεια;
Από το βιβλίο «Το Κάλεσμα Των Άστρων» του  Γεράσιμου Καλογεράκη, σελ. 21-23, εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου