Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ

Τον σκοπό της δημιουργίας οι θρησκείες τον καθόρισαν περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με την πραγματικότητα, αφού δεν υπήρχαν αποδείξεις για να πείσουν τους οπαδούς τους.
Η επιστήμη έφτιαξε το δικό της παραμύθι, της μεγάλης έκρηξης που έγινε χωρίς την επέμβαση κανενός, έκανε διάσπαση του χάους και γέννησε το άπειρο διάστημα των απείρων διαστάσεων και του απείρου χωροχρόνου και εμφανίζει το φαινόμενο της ζωής στο σύμπαν σαν τυχαίες εκδηλώσεις της νεκρής ύλης και όχι σαν εκδήλωση της θείας πνοής.
Ο άνθρωπος ανάλογα με τις υποδομές του διαλέγει κατά περίπτωση τον τρόπο της δημιουργίας που τον ικανοποιεί.
Οι σημερινές μορφές ζωής δεν έχουν σχέση με τις αρχικές. Έχουν υποστεί ποικίλες εξελίξεις και ποικίλες επιμιξίες ομοειδών όντων όπως: • Επιμιξίες - Διασταυρώσεις όντων διαφορετικών Συμπάντων.• Επιμιξίες - Διασταυρώσεις όντων διαφορετικών Γαλαξιών.• Επιμιξίες - Διασταυρώσεις όντων διαφορετικών Αστρικών Συστημάτων.• Επιμιξίες - Διασταυρώσεις όντων διαφορετικών Πλανητών. Μία ακατανόητη βιολογική διασταύρωση - επέμβαση που ολοκληρώνει το έργο της δημιουργίας του Όλου φωτός. Η μετακίνηση των όντων της γης σε άλλες συμπαντικές περιοχές δεν γνωρίζουμε τι βιολογικές επιπτώσεις θα προκαλέσει και τι πνευματικές ανατροπές θα υποστεί ο άνθρωπος. Η αρχική συμπαντική ενέργεια άγνωστης υφής και προέλευσης, προκάλεσε όλες τις δημιουργικές διεργασίες και όλες τις πραγματικότητες που δεν μπορεί ούτε να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.
'Υλη με χαμηλή ενέργεια και συχνότητες δημιουργεί τη γνώριμη μορφή της που κυριαρχεί στον τρισδιάστατο χώρο. Ενδιάμεσες μορφές ενέργειας δημιουργούν τις αιθερικές πραγματικότητες. Υψηλών συχνοτήτων ενέργεια κυριαρχεί στις αστρικές δημιουργικές διεργασίες.
Ο ανθρώπινος οργανισμός καταναλώνει τεράστια ποσότητα ενέργειας για τη συντήρηση του.
Τα δυσάρεστα συναισθήματα δημιουργούν πτώση ενέργειας στο δυναμικό πεδίο του σώματος, ενώ οι ευχάριστες καταστάσεις, πυροδοτούν το σπινθήρα του πνεύματος, ισορροπούν τις σκέψεις και δημιουργούν προϋποθέσεις πνευματικής ανόδου.
Η άσχημη ανθρώπινη συμπεριφορά διαταράσσει την οικολογία της γης και εξουδετερώνει τις προϋποθέσεις της κοσμικής σύνδεσης. Η ζωή σε όλες τις μορφές της, άνθρωπος, χλωρίδα και πανίδα, έχει τον ρόλο της ενεργειακής ασπίδας της Γαίας για την αδιασάλευτη ισορροπία μεταξύ ύλης και ενέργειας στον πλανήτη. Όλοι οι κατοικημένοι πλανήτες του σύμπαντος αποτελούν χώρους καλλιέργειας της ζωής για τη συντήρηση του συμπαντικού οργανισμού. Το υλικό σύμπαν ισορροπείται χάρη στην ισοκατανομή ύλης και ενέργειας, σε αδιατάρακτη σχέση. Διατάραξη της ισορροπίας αυτής εκδηλώνεται με ακραίες καταστροφικές αντιδράσεις.
Η Γαία είναι συλλέκτης ενέργειας που παράγει η ίδια, κοσμικής, αστρικής, ηλιακής, που καταναλώνονται για τη συντήρηση των όντων, ζώων και φυτών. Αν δεν καταναλωθεί η συλλεγόμενη ενέργεια, απορροφάται από τον κορμό του πλανήτη, που εκτονώνεται με καταστροφές για την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ο δικός μας πλανήτης αποτελείται από ισότροπο και κατάλληλα κατανεμημένο πλέγμα χημικών στοιχείων, οι ποσότητες και η διάταξη των οποίων δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ζωής. Η διατάραξη της ποσοστιαίας αναλογίας αυτών με την εξόρυξη ορυκτών, άντληση πετρελαίου, καταστροφή δασών και ποικιλόμορφη μόλυνση του περιβάλλοντος, έχουν εξουδετερώσει σε μεγάλο βαθμό τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης του ανθρώπου. Όσο πολυπλοκώτερος είναι ένας οργανισμός τόσο πιο πολλές μορφές ενέργειας χρειάζεται για τη συντήρηση του και τις αντλεί από το περιβάλλον. Έλλειψη ή διατάραξη μιας από αυτές επιφέρει τον θάνατο. Ο υπερπληθυσμός, η καταστροφή χλωρίδας και πανίδας, η διατάραξη της γαιολογικής συνθέσεως του πλανήτη, τον οδηγούν σε σταδιακό αφανισμό αφού ανατρέπεται η σχέση ύλης - ενέργειας.
Ελλάνιοι. Ανήκετε στους ουρανούς αλλά θα ζήσετε στη Γαία. Είστε ουράνιοι και γήινοι μαζί, ανθρώπινοι και θεϊκοί, όμως αγνοείτε τα πάντα γύρω από αυτά. Για ν ' αποκτήσετε την αληθινή γνώση πρέπει να εξουσιάσετε την ανθρώπινη φύση, τις αισθήσεις, τα ένστικτα και τα πάθη. Οι ανθρώπινες σκέψεις ανανεώνονται συνέχεια, καθώς ο νους εξελίσσεται, ανέρχονται πνευματικά και αναζητούν την ουράνια γνώση, η απόκτηση της οποίας φανερώνει μέρος από το υπέρτατο μεγαλείο του Δημιουργού. Την στιγμή που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον προορισμό του συμμετέχει στην ουράνια ευδαιμονία. Ανήκετε στη φωτισμένη γενιά των ουρανών και των άστρων μεταφέρετε την ουράνια γνώση στη Γαία την οποία και θα μεταδώσετε. Είστε οι πνευματικοί οδηγοί των ανθρώπων.
Μη θεμελιώσετε τη γνώση σε ακατανόητες παραδοχές γιατί θα οδηγήσετε στην αμάθεια τις γενεές που θα ακολουθήσουν. Διαφυλάξτε το έργο της δημιουργίας. Προστατέψτε τη φύση και τον κόσμο. Δημιουργείστε έναν κόσμο κάλλους και γοητείας και πλημμυρίστε τον από ομορφιά και αρμονία σκορπώντας το πλεόνασμα της αγάπης που φέρατε από τ ' άστρα. Ο θάνατος της φύσης θα σημάνει και το δικό σας τέλος.
Η ζωή του ανθρώπου και κάθε ζωντανού οργανισμού είναι ένα τραγούδι δόξας και ευχαριστίας προς το Όλον Φως. Μη διαταράξετε αυτή τη θεία μελωδία καταστρέφοντας τη φύση.
Η γη είχε προορισμό παραδείσου, όμως η ανθρώπινη αλλαζονία και μωρία την μετέβαλε σε κόλαση, καταστρέφοντας την αλόγιστα.
Πιστεύω ότι τίποτε δεν είναι ατομικό. Τα πάντα είναι κοινά σε ότι αφορά την πορεία μέσα στο χώρο. Ο άνθρωπος καλό θα ήταν να αλλάξει την πορεία του μέλλοντος επιδρώντας αποφασιστικά στη διαμόρφωση του. Το εγώ πρέπει να αφανισθεί και να αντικατασταθεί με το εμείς · μόνο τότε ο άνθρωπος θα αποκτήσει όραμα για το μέλλον του.
Γεράσιμος Καλογεράκης, Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου