Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αλλά….
Ελληνίδα καθηγήτρια στη Β’ Γυμνασίου εξοργισμένη φώναζε στους μικρούς μαθητές της ότι είναι ανοησία να πιστεύουν πως είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και του μεγάλου Αλεξάνδρου.
Και όταν κάποιοι από τους μαθητές της ανέφεραν την έρευνα του καθηγητή μοριακής βιολογίας, κ. Τριανταφυλλίδη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η μεγάλη αυτή καθηγήτρια που παρεμπιπτόντως δίδασκε γεωγραφία, άστραψε και βρόντηξε και είπε  επί λέξη: 
«Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα».
Η προπαγάνδα αυτή έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Πολλοί καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
Η έρευνα όμως του κ. Τριανταφυλλίδη δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της 8ης Δεκεμβρίου του 2000. Επίσης στον «Ταχυδρόμο» της 2ας Απριλίου 2005.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΛΗ; ΠΟΙΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ;
Στο βίντεο ο καθηγητής μοριακής βιολογίας, κ. Τριανταφυλλίδης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,  μιλά για το Ελληνικό DNA του τότε και του σήμερα και ο Καθηγητής κ. Παπαγρηγοράκης στηρίζει την έρευνά του σε γενετική και σε σύγκριση κρανίων, νεοελλήνων και Αρχαίων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου