Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

«Η ΓΑΡ ΑΛΗΘΗΣ ΠΑΤΡΙΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ Ο ΝΟΗΤΟΣ ΕΣΤΙ ΚΟΣΜΟΣ» (Ερμείας. Σχόλια στον Πλατωνικό «Φαίδρο»)
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ».  (Πλωτίνος)
Το Αστρικό Ταξίδι είναι όταν η ψυχή απαλλάσσεται προσωρινά από το σώμα και «ταξιδεύει» ως ενέργεια. Κάθε φορά που το σώμα φτάνει σε κατάσταση REM (πολύ βαθύς ύπνος) η ψυχή απελευθερώνεται και ταξιδεύει. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας, δεν είμαστε όμως όλοι ικανοί να το θυμηθούμε όταν ξυπνάμε. Άλλοι το θυμούνται σαν θολό όνειρο άλλοι όμως δεν το θυμούνται καθόλου.  Η ψυχή συνδέεται με το σώμα με ένα είδος «ομφάλιου λώρου» τον οποίο συνήθως ονομάζουμε Άργυρος Χορδή. Αυτή η χορδή δεν έχει περιορισμό μήκους διότι πολύ απλά δεν είναι ύλη. Είναι όμως αυτό που διατηρεί το σώμα ζωντανό. Όταν η χορδή κόβεται, η ψυχή απελευθερώνεται οριστικά και το σώμα πεθαίνει. Κατά την διάρκεια του Αστρικού Ταξιδιού, η Άργυρος Χορδή είναι εκείνη που μεταφέρει τις εντυπώσεις της ψυχής στο σώμα και το ανάποδο. Όταν για κάποιο λόγο το σώμα κινδυνέψει ή η ψυχή (εμείς δηλαδή) φοβηθεί, αυτόματα η χορδή «τραβά» την ψυχή πίσω στο σώμα.  (σ.σ. πιθανόν όταν αυτό να συμβαίνει, (δηλαδή η απότομη διακοπή του αστρικού ταξιδιού) ονειρευόμαστε ότι πέφτουμε από μεγάλο ύψος και ξυπνούμε απότομα.
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ:
Το αστρικό σώμα είναι ένα άλλο λεπτό σώμα, όπως το αιθερικό, υψηλότερης δονητικής συχνότητας από αυτό, με ταχύτητες οι οποίες είναι 1.010 έως 1.020 φορές μεγαλύτερες της ταχύτητας του φωτός, σύμφωνα με την θεωρία του Δρ Ουίλιαμ Τίλλερ!
«Kαι στο αστρικό ή συναισθηματικό σώμα υπάρχουν αντίστοιχα ενεργειακά κέντρα, τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο μέσω λεπτών ενεργειακών καναλιών. Το αστρικό σώμα θεωρείται ότι είναι η έδρα των ανθρώπινων συγκινήσεων. Κατά την διάρκεια του ύπνου η ανθρώπινη συνείδηση κινείται στο αστρικό σώμα κάθε νύχτα για τις εξορμήσεις και τις εμπειρίες εκμάθησης στο αστρικό συμπαντικό επίπεδο, καθώς και για τις επισκέψεις της στους τόπους της αστρικής καταγωγής της από τους οποίους προέρχεται.
Όλες οι δυσλειτουργίες στο αστρικό σώμα προκαλούνται από τις συναισθηματικές διαταραχές που εξασθενίζουν την ροή της ενέργειας προς τα ενεργειακά κέντρα, με συνέπεια την αδενική δυσαναλογία και την ασθένεια του φυσικού σώματος».
(Ρίτσαρντ Γκέρμπερ «Δονιτική Ιατρική»)
Το οπτικοακουστικό ίσως να είναι άσχετο με το θέμα της ανάρτησης, μπορεί και όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου