Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η ιστορική μας παρουσία στη Γαία και η εξελικτική μας πορεία είναι τελείως άγνωστα στη ανθρωπότητα, και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που μας διδάσκουν στα σχολεία μας.
Μας φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι η Γαία παλαιοτέρα είχε έναν υπέρλαμπρο πολιτισμό, ο οποίος ήταν μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας, και πώς αργότερα τέθηκε σε απομόνωση λόγω της αρνητικής συμπεριφοράς της ανθρωπότητας.
Ο υλιστικός φανατισμός στον οποίο περιέπεσε η ανθρωπότητα και η θεοποίηση των υλικών απολαύσεων απόφραξε όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τους ουρανούς και γι' αυτό δυσκολεύονται οι άνθρωποι να γίνουν πνευματικά όντα.
Η Γαία είναι βυθισμένη σε νέφη πυκνής αρνητικότητας, που πηγάζουν από την ασέβεια των ανθρώπων προς τη φύση και τις απάνθρωπες μεταξύ τους σχέσεις.
Η αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας είναι η πιο ρυπογόνος ουσία, πολύ πιο επικίνδυνη και από τους βιομηχανικούς ρύπους, που γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι όταν εμποτίζονται από την αρνητικότητα των ανθρώπων.
Η Γαία είναι ένας πλανήτης εθελοντικής ενσαρκώσεως και δοκιμασίας ηρωικών ψυχών, οι οποίες προσπαθούν να καθορίσουν το ουράνιο πεπρωμένο τους, να βελτιώσουν το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκονται για να ανέλθουν στην επόμενη βαθμίδα των φωτεινών όντων.
Οι συνειδητοποιημένοι, οι αφυπνισμένοι και οι πνευματικοί άνθρωποι της γαίας, που ασχολούνται με το ουράνιο παρελθόν και το ουράνιο μέλλον του πλανήτη αποτελούν τους προάγγελους της νέας εποχής που μόλις τώρα ανατέλλει.
Ο γαλάζιος πλανήτης μας, βαδίζει σε μια νέα κοσμική δοκιμασία που πρέπει να φέρει μια νέα επαναγέννηση.
Πρέπει όμως και η ανθρωπότητα να βοηθήσει τον εαυτό της με την πνευματική της απελευθέρωση.
Γεράσιμος Καλογεράκης - Η Γη σε τροχιά θανάτου, Εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου