Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ανακεφαλαιώνοντας. Οι «πατέρες» και «πατέρες ημών» της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είχαν πετύχει τους πρώτους αιώνες μέχρι τον 6 -7ον αι. σε στενή συνεργασία με τους άνακτες και τις άνασσες του «Βυζαντίου» να γκρεμίσουν, εκθεμελιώσουν, κάψουν, αφανίσουν και διαλύσουν τον Ελληνισμό και το Αρχαίο Πνεύμα.
Στην συνέχεια κύριο μέλημα τους ήταν να αφαιρέσουν από την ψυχή και τον νού των Ελλήνων την εθνική τους υπόσταση και στην θέση της να βάλουν την Ρωμαϊκή εβραιοχριστιανική. Ήθελαν να σβήσουν την ιστορία τους, να πάψουν να σκέφτονται Ελληνικά, να πάψουν να έχουν μνήμη και Ελληνική επίγνωση, γι΄αυτό γίνονται Ρωμιοί υπήκοοι του «Βυζαντίου», και το Έθνος γίνεται γένος. Μόνο η γλώσσα διατηρήθηκε και αυτό κατά ανάγκη γιατί όλα ήταν γραμμένα στην Ελληνική και την μιλούσαν οι περισσότεροι εκτός των Ελλήνων.
Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών (επίσημο και σοβαρό σύγγραμμα) γράφει για την θέση των αρχιερέων της Ορθοδοξίας απέναντι στον Ελληνισμό και τη Επανάσταση. Διαβάζοντας αυτό το κείμενο θα μείνετε άναυδοι από την νοοτροπία τους, το ψεύδος, την υποκρισία και την αδιαφορία τους για τους σκλαβωμένους Έλληνες.
Το κατεστημένο της εκκλησίας ποτέ δεν θέλησε την επανάσταση όταν όμως η απελευθέρωση έγινε πια γεγονός την σφετερίστηκαν αμέσως.
Οι Έλληνες οφείλουν την απελευθέρωσή τους στους εαυτούς τους και μόνο. Η Ευρώπη αποφάσισε την επέμβασή της ύστερα από 7 χρόνια, αφού πρώτα χόρτασε το θέαμα της σφαγής. Ο γάλλος ιστορικός Εντγκαρ Κινέ στο βιβλίο του «Η νέα Ελλάδα και οι σχέσεις της με την Αρχαιότητα», που κυκλοφόρησε το 1830 και συντάραξε όλους τους λαούς, αποκαλύπτει την αλήθεια για τους Έλληνες και το νέο ελληνικό κράτος που συστηματικά τα συνεργαζόμενα και διαπλεκόμενα μεταξύ τους καθεστώτα των βασιλέων και αρχιερέων τους κατασυκοφαντούσαν γιατί τους ήθελαν αιώνια σκλάβους τους.
Δεν γίνεται να είσαι Έλληνας και χριστιανός, ή θα είσαι φορέας του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος ή του εβραϊκού, και πρέπει να ενημερωθούν πλέον όλοι οι Έλληνες, να αποκτήσουν γνώση και επίγνωση και να πάψουν να διατηρούν από την στιγμή που γεννιούνται την ταμπέλα του χριστιανού, μόνο και μόνο από παράδοση. Όταν ο κάθε Έλληνας αντιληφθεί τι έχουν κάνει τόσους αιώνες θα πεταχτεί η Ελληνική ψυχή η καθημαγμένη και καταπιεσμένη 2000 χρόνια τώρα, θα αναγεννηθεί θα απελευθερωθεί.
Μόλις ο Ελληνικός λαός μάθει την αλήθεια μόνος του θα ανανήψει και θα ανάψει τη δάδα του Απολλώνιου Φωτός.
Απόσπασμα από το βιβλίο Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Εκδ. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Πηγή: ΚΛΕΙΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου