Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

EDGAR MITCHELL: Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ UFO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους αστροναύτες της NASA, θα έχετε ακούσει πιθανώς τον Edgar Mitchell Dean Sc. D..
Για την ενεργό εργασία του ως πιλότος  δοκιμών, τελείωσε και ολοκλήρωσε την Ναυτική Μεταπτυχιακή Σχολή των Αεροναυπηγών Μηχανικών των ΗΠΑ. Επίσης ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην αεροναυπηγική στο Massachusetts Institute of Technology. Κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας υπηρέτησε ως πιλότος μαχητικού και το 1970 τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας.
Ως σεληνιακός πιλότος του Απόλλωνα 14, ο κ Mitchell, είναι το έκτο άτομο που περπάτησε στο φεγγάρι με 9 ώρες εργασίας στη σεληνιακή επιφάνεια.
Μετά την συνταξιοδότησή του το 1972, έγραψε αργότερα, «The Way of the Explorer," που τεκμηριώνει την εμπειρία του στον χώρο και τον μυστικισμό.
Τόνισε ότι η εμπειρία του φεγγαριού είναι ένα μέρος της μακράς λίστας του ταξιδιού.
Όσον αφορά την αμφιλεγόμενη πίστη στην ύπαρξη των UFO, καθώς και την πιθανή κυβερνητική συγκάλυψη, ο Μίτσελ μοιράστηκα την εμπειρία και τη γνώμη του.
Από τις μαρτυρίες UFO που έχουν αναφερθεί σε από πολλούς ανθρώπους σε διάφορες χώρες, πιστεύει ότι οι περισσότερες από αυτές ήταν αξιόπιστες.
Ρωτήθηκε ως προς το γιατί οι περιπτώσεις καλύπτονται. Επεσήμανε την αιτιολόγηση από τους υπαλλήλους της ηγεσίας που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.
Από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Phoenix Lights, We Are Not Alone» «Τα Φώτα του Φοίνικα, δεν είμαστε μόνοι μας», ο Μίτσελ εξηγεί ότι οι συγκαλύψεις περί εξωγήινων φέρονται ότι έχουν αρχίσει εδώ και δεκαετίες.
...
MSNBC: Dr. Edward Mitchell on UFO's "Aliens are Real"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου