Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Την 25η Μαρτίου 1821 ο Ελληνισμός απεφάσισε να εγκαταλείψη την μεγάλη Ε.Ε. της εποχής όπου ήτο και πρώτος τόσον στις δημόσιες θέσεις όσον και στο εμπόριον και μαζί να εγκαταλείψη και το θαυμαστό νόμισμα της εποχής, τον "παρά" που η λαϊκή φαντασία δεν έπαψε έκτοτε να εξυμνή και να καλοτυχίζει όποιον έχει το "παραδάκι". Επανεστάτησε, επολέμησε, κατεστράφη, υπέστη τα πάνδεινα, βγήκε στο άγνωστο κι όλα αυτά διότι ως υπέρτερον όλων αγαθόν προέκρινε την εθνικήν ανεξαρτησίαν, την πολιτικήν ελευθερίαν, την αυτοδιάθεσιν, την ανθρωπίνη αξιοπρέπεια.
Στις ημέρες μας οι αξίες αυτές αντεστράφησαν! Εξωνημένοι και ουτιδανοί και δόλιοι "πολιτικοί" και οι ουρές τους, τα άθλια ΜΜΕ, με το ολέθριο φαρμάκι της πλύσεως εγκεφάλου μας έπεισαν ότι ΠΡΕΠΕΙ να παραδώσουμε εθελουσίως την Εθνική Ανεξαρτησία μας, τουτέστιν την εθνική μας νομοθετική ικανότητα και το εθνικό μας νόμισμα και να μπούμε δεμένοι χειροπόδαρα και "φτωχοί συγγενείς" στην ποντικοπαγίδα της ΕΟΚ και μετά του Ευρώ, γιατί; Διότι έτσι λέει, θα ζούσαμε πλούσια, θα "φυσούσαμε το παραδάκι"! Κι έγινε έτσι, όπως είπε ο Μακρυγιάννης, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΩΡΑ! 
"Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης…"
Και ΣΗΜΕΡΑ, όταν πλέον καταλάβαμε τον εμπαιγμό και την ξεδιάντροπη εκμετάλλευσι και είδαμε γυμνό το πρόσωπο το βδελυρό και απεχθές του Διεθνούς Τοκογλύφου, που στην μωρία και αφέλειά μας πολύ αγαπήσαμε κι είπαμε "αυτός αξίζει να κυβερνήση την Υφήλιο, ΑΕΡΑ!", ναί σήμερα, όπου ο Έλλην έχει γίνει η ΧΛΕΥΗ της οικουμένης κι όπου τον ιδούν του πετούν του επαίτη περιπεκτικά ένα ευρώ, ναί σήμερα, έχουν υψώσει την βδελυρή φωνή τους όλοι, ναί όλοι οι άθλιοι, Δεξιοί και Αριστεροί, Κοσμοπολίτες και "Ελληνολάτρες" και ο κάθε μπεχλιβάνης, και μας λέγουν, σήμερα όπου ήμεθα, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ, στο τελευταίο σκαλοπάτι του εξευτελισμού: "Πρέπει να εξευτελισθής ως το τέλος, να εκπορνευθής, να ξεπουληθής και να ταπεινωθής, να γίνης σκουλίκι της γής, γιατί αλλοιώς κάηκες! Θα πεινάσης, δεν θάχης μισθούς και συντάξεις!"
Ναι! Ούτως κρώζουν οι κόρακες οι ευτελείς του θανάτου του Ελληνισμού!
Αι! Λοιπόν ΟΧΙ! Χίλιες φορές να πεινάσουμε, να πεθάνουμε, χαρακίρι να κάνουμε! Χαθήτε από προσώπου γης άθλιοι πράκτορες της ακαθαρσίας της Ευρώπης! Υψώνουμε στο Μεσολόγγι το λάβαρο της Επαναστάσεως, γράφουμε στις ντάπιες και στους πύργους: ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου