Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - I AM GREEK AND I WANNA GO HOME

I AM GREEK AND I WANNA GO HOME. Αυτή είναι η φράση και το κεντρικό μήνυμα που αποστέλλεται παντού μέσω διαδικτύου, από την Ανεξάρτητη εθελοντική κίνηση με σκοπό την επιστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων που παράνομα κρατούνται εκτός Ελλάδας.
Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ο  οποίος διαμένει και δραστηριοποιείται στο Oldenburg της Βόρειας Γερμανίας.
Η Ανεξάρτητη αυτή κίνηση, απέκτησε χιλιάδες υποστηρικτές στο διαδίκτυο, μιας και ξεκίνησε μέσω Facebook, από το προσωπικό Προφίλ του Ares Kalogeropoulos
Το μήνυμα " I AM GREEK AND I WANNA GO HOME " καθώς και η αισθητική ματιά που συνοδεύει τις εικόνες, είναι δημιουργημένες ώστε να προκαλέσουν συναισθηματικά θεατές ανά τον κόσμο. Όχι να απαιτήσουν, αλλά να μιλήσουν από τη μεριά της Ιστορίας που ζητά αποκατάσταση. Για αυτό το λόγο άλλωστε επικοινωνείται στην Αγγλική γλώσσα.
-Το δεύτερο μήνυμα που συνοδεύει αυτήν την κίνηση είναι " Our Budget is our Love" που δηλώνει ξεκάθαρα πως απλώς και μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον κοινό στόχο, μπορεί αυτή η κίνηση να επικοινωνηθεί, έξω από χρηματοδοτήσεις και κονδύλια στήριξης.
Η αγάπη μας και η εθελοντική μας εργασία για τον κοινό αυτόν Εθνικό στόχο είναι αρκετή και μάλιστα πιο ισχυρή από κάθε χρηματική υποστήριξη!
Υποστηρίξτε και εσείς αυτήν την μεγάλη και αγνή κίνηση που μας επιτρέπει να στεκόμαστε απέναντι στην ιστορία μας περήφανοι ως Έλληνες και ως πολίτες αυτού του κόσμου!
Απλώς κοινοποιήστε παντού αυτές τις εικόνες. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να ακουστεί η φωνή μας!
Ας κάνουμε κάτι για το οποίο η Ιστορία θα μας κοίτα με το ποιο τρυφερό της βλέμμα.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους σας μέσα από την καρδιά μου!
Άρης Καλογερόπουλος     http://www.inhousemusic.de/ , 
http://pmglp.org
Στα πλαίσια της επικοινωνίας και διάδοσης της κίνησης I Am Greek and I Want to Go Home με σκοπό, την επιστροφή των Ελληνικών έργων τέχνης στη γενέτειρα τους, ο εμπνευστής και ιδρυτής της ιδέας, Άρης Καλογερόπουλος, παρουσιάζει προσωπικό φωτογραφικό υλικό ενημερώνοντας σχολεία και συλλόγους.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ     GR4UGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου