Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

"Ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄ απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία για "χάρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους".
Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.
Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα. 
Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκκλησίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό "666" που επί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του «θηρίου...» μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανα, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: Τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.
Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.
Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας.
Το μυστικό είναι κοινό: Η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του "άνθρακα12" σε "άνθρακα 7", το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης.
Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!
Το 666 λοιπόν γίνεται 661!
Ο άνθρακας 12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα 7 (ή να πω "667" αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "εψιλον" ЭΙЄ .
Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄ απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία για "χάρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου