Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : "ΠΕΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ"

Ο Αριστοτέλης στο έργο του "ΠΕΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ" γραμμένο περί το -350, μεταξύ άλλων περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια τη βιολογία και την οικολογία των ψαριών και των θαλάσσιων οργανισμών.
Οι περιγραφές αυτές, στα πλαίσια της επιστημονικής έρευνας, είναι αποδεκτές από τους σύγχρονους υδροβιολόγους και ερευνητές.
Άξιο θαυμασμού και απορίας άξιον, παραμένει το πώς κατάφεραν, την εποχή εκείνη, να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής των υδρόβιων οργανισμών.
Οι σύγχρονοι παρατηρητές και ερευνητές του υποβρύχιου κόσμου, εξοπλισμένοι με υψηλής τεχνολογίας καταδυτικές συσκευές, καταναλώνουν χιλιάδες λίτρα εμφιαλωμένου αέρα και εκατοντάδες ώρες κατάδυσης, προκειμένου να καταγράψουν τη συμπεριφορά μέρους των θαλάσσιων ειδών
που έχει περιγράψει ο Αριστοτέλης.
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον Σταγειρίτη τολμήσαμε να δανειστούμε ένα μικρό κομμάτι από το "
ΠΕΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ" για να υποστηρίξουμε τις εικόνες του ΥΓΡΟΚΟΣΜΟΥ." Nyhteritis

2 σχόλια:

Σείριος είπε...

Τα Δελφίνια. Οι Φύλακες της Γης. Έχουν αποδεχτεί την ευθύνη να κρατούν την Ιερή Ενέργεια της Μητέρας Γαίας. Τα δελφίνια είναι επιφορτισμένα με τη διαφύλαξη της ενέργειας του πλανήτη.

Αυτές οι υπάρξεις θα σταθούν στην εμπροσθοφυλακή αυτού του σκοπού και θα σταθούν υπερήφανα ώστε να χρησιμεύσουν ως παραδείγματα για το πώς να εργαστούμε σε πλήρη συμφωνία με την ενέργεια της Γαίας.

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών και φύλακες της σοφίας, κρατούν τις ιερές γνώσεις για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές.

Τα δελφίνια είναι ενσαρκωμένες οντότητες από το αστρικό σύστημα του Σειρίου με αποστολή την διατήρηση και ισορροπία της Ενέργειας του πλανήτη μας.

Τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα έχουν αποφασίσει να εισέλθουν σ' ένα φυσικό σώμα ώστε να επιδείξουν στον κόσμο μας ότι υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος ύπαρξης.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΠΙΟ ΣΟΦΑ.

Πολλοί άνθρωποι που κολυμπούν με τα δελφίνια ή συνδέονται με την ενέργειά τους, μεταφέρουν επάνω τους την ανώτερη γνώση και λαμβάνουν θεραπεία.

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο σχόλιο. Το γεγονός ότι τα αρχαία κείμενα και η ιερή παράδοση 4 άλλων φυλών του πλανήτη μας αν εξαιρέσουμε την δική μας μιλούν για το θέμα των δελφινιών, την καταγωγή τους και το ρόλο τους πάνω στη Γή με το ίδιον τρόπο δεν παραξενεύει τους .....ερευνητές; Ειδικά που οι φυλές αυτές δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους εθνικά και γεωγραφικά ;
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου