Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

(Σείριος: Αν και για να πειστεί κανείς δεν είναι τρόπος το διαδίκτυο… Όποιος ψάχνει αποδείξεις δεν θα τις βρει στον χώρο της εργασίας του, ούτε στο σαλόνι του σπιτιού του ή στο καφέ με την παρέα του. Το λάθος μας είναι ότι με το 1% των φυσικών νόμων που γνωρίζουμε, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε ή να απορρίψουμε κάτι που κινείτε στο υπόλοιπο άγνωστο ακόμη για μας 99%. Χαρακτηριστικό των περισσοτέρων ανθρώπων είναι, ό,τι δεν καταλαβαίνουν  να το απορρίπτουν. Είμαστε εγκλωβισμένοι στον ανθρώπινο τρόπο σκέψεως και στην συμπαντική απομόνωση και θλιβερή μας μοναξιά αιώνων… Ο καθένας παίρνει αυτό που του ανήκει και όχι αυτό που θέλει.)
To video που θα παρακολουθήσετε είναι συρραφή πραγματικών και αυθεντικών video της NASA (Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των ΗΠΑ) από τις αποστολές της στο διάστημα και τη Σελήνη. Το video αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη LunaCognita και το έχουν δει μέχρι στιγμής περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι!
Στο video παρουσιάζονται και οι απόψεις του Doctor Edgar Mitchell, αστροναύτη και πιλότου του Apollo 14. Αναφέρει καθαρά την ύπαρξη εξωγήινων και τη συγκάλυψη από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ.
Ποιος πρέπει να δει το video; Όλοι όσοι αναρωτούνται (ακόμη) αν υπάρχουν εξωγήινοι! http://www.apocalypsejohn.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου