Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA - ΑΝΟΔΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΟΣ

Η γιατρός Berrebda Fox εξηγεί σε συνέντευξη που έδωσε στην Patricia Resh τις κυτταρικές αλλαγές και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA. H γιατρός Fox είναι ολιστική θεραπεύτρια του κέντρου Avalon Wellness στο Mount Shasta στην Καλιφόρνια. H ολιστική γιατρός απέδειξε, μέσω εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος, πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.
Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, τροποποιήσεις και μεταλλάξεις, που κατά τα λεγόμενα των γενετιστών έχουν αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια.
Πριν ένα χρόνο, στο Μεξικό, έγινε ένα συνέδριο γενετιστών από όλο τον κόσμο με θέμα «Η αλλαγή του DNA».
Ζούμε μιαν επαναστατική αλλαγή, παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε σε τι πραγματικά αλλάζουμε.
Ο καθένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA. Εκείνο το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες.
Στη διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας, εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες.
Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια.
ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΘΑ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!
Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη – αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο.
Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό. Παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν 3 έλικες στο DNA τους. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη – αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική αλλά αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει ακόμη και ανησυχία.
Ερώτηση: Αυτά τα παιδιά τι το ιδιαίτερο έχουν ή παρουσιάζουν;
Απάντηση: Πρόκειται για παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με τη σκέψη ή ακόμα και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα, πρόκειται για τηλεπαθητικά παιδιά. Κοιτάζοντας τα μπορείς να σκεφτείς πως πρόκειται για υπερανθρώπους ή κατά κάποιον τρόπο αγγελικά όντα, αλλά δεν είναι έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι θα γίνουμε κι εμείς στις επόμενες δεκαετίες.
Φαίνεται πως το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν από το 1940 δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη – αλλαγή, όμως οι επόμενες γενιές κάτι ξεκίνησαν, που τους δίνει την ικανότητα και δυνατότητα να σχηματίζουν μιαν επιπλέον έλικα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τα συστήματά μας – ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό – εμφανίζουν πολλά σημεία αυτής της αλλαγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον εργάζομαι στον ερευνητικό τομέα, με αποδείξεις και θεραπείες. Μερικοί ενήλικες που εξέτασα και μελέτησα έχουν αρχίσει να σχηματίζουν μια νέα έλικα, άλλοι έχουν ήδη την τρίτη. Αυτά τα άτομα ζουν πολλές αλλαγές στο σώμα τους και στην συνειδητότητά τους, που οφείλονται στο γεγονός πως όλα είναι ΕΝΑ. 
Η γνώμη μου είναι πως η Γη και οι κάτοικοι της ανεβάζουν τη δόνησή τους.
Πολλοί που γεννήθηκαν τελευταία έχουν φωτεινά σώματα. Οι πιο παλιοί που διαλέγουν να αλλάξουν πρέπει να περάσουν μέσα από πολλές φυσικές αλλαγές.
Τα παλιά συστήματα θα πρέπει να καταρρεύσουν εάν θέλουμε να δούμε να γεννιέται κάτι νέο: μέχρι τώρα βλέπουμε πολέμους, συστήματα πολιτικο-οικονομικά και υγείας που δεν λειτουργούν…
Πολλά παλαιά πρότυπα δεν πρέπει πια να υπάρχουν.
Όλοι εκείνοι που διάλεξαν να ζήσουν σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή είναι οι πρόδρομοι του νέου είδους.
Βρισκόμαστε στην εποχή της αποκάλυψης και εμφάνισης του ουρανού επάνω στη Γη.
Δεχόμαστε βοήθειες από εκείνους που άλλοι αποκαλούν Δασκάλους, άλλοι εξωγήινους, άλλοι αγγελικές οντότητες
Όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε ικανοί να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των ουρανών, όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε συντονισμένοι με τις αλλαγές που έρχονταιΠηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου